Ultima oră
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat
Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă Marian Huja a fost la un pas să ajungă la o pretendentă la titlu din Superligă
Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu Ion Crăciunescu a dat verdictul la fază care i-a adus eliminarea lui Mihai Popescu
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB

Steven Gerarrd îşi face o super echipă la Aston Villa. Pe cine au semnat englezii pentru doar 31 de milioane de euro

Premier League Publicat de Ovidiu Neacşu pe 26 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20719891/1/gerrard.jpg

Aston Villa a încheiat sezonul de Premier League pe poziţia 14, dar au aşteptări mult mai mari de sezonul viitor. Acest lucru se vede din activitatea lor pe piaţa transferurilor.

Echipa antrenată de Steven Gerarrd şi-a vândut vedeta, pe Jack Grealish, la Manchester City, în schimbul a 100 de milioane de lire sterline, sezonul trecut şi pare că s-au hotărât să investească banii pe care i-au primit de la ”cetăţeni”. Astfel Aston Villa a anunţat astăzi încă o lovitură pe piaţa transferurilor, l-au luat pe Diego Carlos, de la Sevilla. 

Brazilianul în vârstă de 29 de ani evoluează pe poziţia de fundaş central şi este considerat unul dintre cei mai buni jucători ai Sevilliei. Conform jurnalistului italian, Fabrizio Romano suma de transfer plătită de Aston Villa este de 31 de milioane de euro, o sumă convenabilă având în vedere că Diego Carlos este cotat de site-ul tranfermarkt.com  la 45 de milioane de euro. 

Transferului lui a fost oficializat de ambele echipe, iar în următoarele ore acesta va călători în Anglia pentru a face vizita medicală şi pentru a semna contractul cu noua sa echipa. 

Aston Villa nu e la primul transfer în acestă vară, ei i-au mai semnat de curând pe Boubacar Kamara, de la Marseille şi pe Philippe Coutinho, de la FC Barcelona.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele