Ultima oră
”Suntem ai nimănui”. Încă o echipă din Liga 2 are probleme mari ”Suntem ai nimănui”. Încă o echipă din Liga 2 are probleme mari
Ciprian Tătăruşanu ştie cine va apăra poarta României în următorii 10 ani Ciprian Tătăruşanu ştie cine va apăra poarta României în următorii 10 ani
”Ar trebui să plece Şumudică?”. Adrian Mutu a intervenit la Rapid: ”Are prea multe scuze! Mereu nu are ceva!”

”Ar trebui să plece Şumudică?”. Adrian Mutu a intervenit la Rapid: ”Are prea multe scuze! Mereu nu are ceva!”
Mazraoui a fost supus unei proceduri cardiace corective, dar ar urma să revină în câteva săptămâni Mazraoui a fost supus unei proceduri cardiace corective, dar ar urma să revină în câteva săptămâni
Steaua, luată peste picior de CNA Steaua, luată peste picior de CNA
Marele ciclist Mark Cavendish şi-a anunţat retragerea Marele ciclist Mark Cavendish şi-a anunţat retragerea

Suma uriaşă cu care Jurgen Klopp a fost ademenit să semneze

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu astăzi, 17:15
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21761576/1/profimedia-0874481085.jpg

 

 

Jurgen Klopp (57 de ani) a revenit în fotbal, dar nu ca antrenor. Fostul manager al celor de la Liverpool a luat o decizie surprinzătoare.

Germanul a ajuns la un acord cu Red Bull şi va coordona cluburile de pe care firma le deţine. Jurnaliştii de la Bild scriu că Jurgen Klopp va încasa un salariu anual cuprins între 8 şi 11 milioane de euro.

"Poate că rolul este diferit, dar pasiunea mea pentru fotbal nu s-a schimbat"

Jurgen Klopp va coordona toate echipele care aparţin de Red Bull (Leipzig, Leeds, Salzburg şi New York). Mandatul va începe pe 1 ianuarie 2025, iar atribuţiile lui Klopp vor fi de consilier în transferuri, filosofie de joc, antrenamente şi multe altele.

Anunţul a fost făcut pe site-ul celor de la Red Bull"Poate că rolul este diferit, dar pasiunea mea pentru fotbal nu s-a schimbat", a declarat Jurgen Klopp.

De-a lungul carierei, Klopp le-a antrenat pe Mainz, Borussia Dortmund şi Liverpool. Alături de formaţia din Premier League, neamţul a câştigat trofeul UCL, în sezonul 2018/2019.

 

mail-share icon Email
viewscnt