Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

Şumudică, OUT dacă nu reuşeşte asta! Clauza de reziliere a antrenorului

Rapid Publicat ieri, 20:55
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21760516/1/poli-iasi-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-23-08-2024-1-3.jpg

 

 

Marius Şumudică nu are viaţă uşoară la Rapid, iar înfrângerea din etapa trecută, 2-0 cu FC Botoşani, a pus paie pe foc în legătură cu situaţia deja tensionată de la formaţia bucureşteană.

Giuleştenii au căzut pe locul 12 în Superliga, după eşecul de la Botoşani şi se află la 5 „lungimi” de locul 6, care asigură prezenţa în play-off.

Cu toate că Dan Şucu are în continuare încredere în antrenorul român, se pare că omul de afaceri i-a trasat anumite obiective lui Marius Şumudică în momentul în care acesta a semnat în „Giuleşti”.

Obiectivele pe care trebuie să le îndeplinească Şumudică

Conform GSP.ro, lui Şumudică i s-ar putea rezilia contractul în cazul în care la finalul anului 2024 Rapid se află la o distanţă mai mare de 3 puncte de ultimul loc care duce în play-off, ocupat în acest moment de Petrolul.

Următoarele obiective sunt, desigur, participarea în play-off şi câştigarea Cupei Românei, trofeu pe care giuleştenii l-au obţinut ultima oară în 2007. În cazul în care aceste praguri nu vor fi atinse, Dan Şucu şi Victor Angelescu pot renunţa la serviciile lui, decizia finală aparţinându-le celor 2.

Clauza de reziliere a antrenorului

Clauza de reziliere a lui Şumudică nu pare să fie o problemă pentru Rapid, în cazul în care s-ar decide să îl dea afară pe tehnicianul adus în luna august.

Aşa cum a spus şi Marius Şumudică, nu a avut pretenţii mari, astfel că în cazul unei despărţiri timpurii el şi staff-ul său vor încasa maximum două salarii peste perioada în care contractul a fost valabil. Este vorba de 50.000 de euro, în situaţia antrenorului.

2 victorii, 2 înfrângeri şi 2 remize are Rapid, de la venirea pe bancă a lui Marius Şumudică.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele