Ultima oră
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Răzvan Lucescu, uluit de eşecul cu FCSB. ”Dezamăgire, supărare, frustrare”
VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent” VIDEO | Victoria carierei pentru Elias Charalambous. ”Au făcut totul excelent”
Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu” Darius Olaru îl demantelează pe arbitrul de la meciul cu PAOK. ”A inventat acel cartonaş roşu”
Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a intrat în direct după victoria cu PAOK şi a ridicat în slăvi un jucător: „S-a luptat ca un leu! Jos pălăria” | VIDEO EXCLUSIV
„E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO „E bine că am luat cartonaş roşu!”. Reacţie total surpinzătoare după cartonaşul roşu încasat de Olaru | EXCLUSIV VIDEO
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”

”Sunt în discuţii, numai că am început licenţa Pro”. Marius Croitoru, aproape să devină antrenor cu acte în regulă

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 7 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21414277/1/fc-voluntari-fc-arges-superliga-superbet-6-03-2023-1.jpg

Marius Croitoru (43 de ani) a anunţat că în curând va avea dreptul de a sta pe banca tehnică, urmând ca la începutul anului viitor să deţină licenţa Pro.

Liber de contract din august, Croitoru a dezvăluit că a fost în discuţii să revină, fără a spune detalii despre numele clubului ce s-a interesat de serviciile sale.

”Sunt în discuţii, numai că am început licenţa Pro, în martie îmi iau şi carnetul de antrenor pe care îl tot invocă domnul Burchel (n.r. - şeful Şcolii Federale de Antrenori). Cam atât momentan. Cine are licenţa Pro poate fi principal la orice echipă. Eu nu am avut niciodată licenţa Pro şi din cauza aceasta există diferenţă.

Pentru că nu s-au făcut cursurile pentru licenţă, s-au făcut abia anul acesta. Eu sunt posesor de licenţa A de trei ani, iar timp de trei ani de zile nu s-a făcut niciun curs de licenţă Pro la şcoala din Moldova. Abia acum în noiembrie s-a făcut primul modul după trei ani de zile, în care am intrat şi eu. Dacă se făcea mai repede, cu siguranţă, eram înscris mai repede, dar aşa a fost să fie",
a spus Croitoru, pentru Orange Sport.

Cea mai bună perioadă a lui Croitoru a fost la FC Botoşani. Cu formaţia moldavă a terminat pe 4 în sezonul 2019-2020 şi s-a calificat în preliminariile Europa League.

 

mail-share icon Email
viewscnt