Ultima oră
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”

”Sunt un luptător şi o să dau totul”. Rapid şi-a adus fundaş din străinătate

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 28 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21647176/1/blazek.jpg

Filip Blazek (26 ani) este al doilea transfer al zilei perfectat de Rapid. Fundaşul slovac este a patra mutare a verii realizată de giuleşteni.

Blazek a jucat stagiunea trecută în Cehia, la Banik Ostrava, unde a bifat 1 gol şi 20 de partide oficiale.

"Sunt foarte încântat să devin parte din Familia Rapid. Sunt pregătit de o nouă aventură! Rapid are fani grozavi, abia aştept să joc în faţa lor. Eu sunt un luptător şi o să dau totul pentru culorile Rapidului”, a transmis noul jucător al celor de la Rapid.

Un atacant slovac a fost primul transfer al zilei

Rapid l-a achiziţionat pe Timotej Jambor, atacantul naţionalei U21 a Slovaciei, unul dintre cei mai promiţători jucători din ţara fostei adversare a României de la Euro 2024.

În ultimul sezon, în care echipa sa a terminat pe locul 4, Jambor a marcat 6 goluri în 25 de meciuri de campionat, evoluând şi în patru partide din UEFA Conference League.

Pentru naţionala U21 a Slovaciei, Timotej a marcat două goluri în şapte meciuri, ultimele două disputându-le chiar la începutul acestei luni.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele