Ultima oră
Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”

Anunţ de maximă importanţă pentru toţi fanii FCSB înainte de partida cu Rangers: ”Doar cu bani!”
VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley VIDEO | Seară nebună de Nations League! Grecia a produs şocul pe Wembley
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Antrenorul căruia Becali i-a dat interzis definitiv la FCSB: ”Zice el, dar eu îi comandam din puşcărie! Nu mai calcă niciodată la mine!”
Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman Gigi Becali i-a găsit înlocuitorul lui Florinel Coman
Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru Un nume sonor din fotbalul românesc o va pregăti pe Concordia Chiajna după plecarea lui Ilie Poenaru
VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat VIDEO | Gafă uriaşă a portarului israelian. Camavinga a profitat

"Suntem în discuţii”. Andrei Prepeliţă, contactat de o formaţie ce a impresionat în acest sezon

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 5 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21218578/1/pretp.jpg

Universitatea Cluj caută antrenor, iar preşedintele a anunţat că noul tehnician va fi anunţat până la reunirea echipei, programată vineri.

”Şepcile roşii” sunt interesate de Andrei Prepeliţă (37 de ani). Acesta este liber de contract din luna octombrie a anului 2022, când s-a despărţit de FC Argeş.

"Suntem în discuţii cu mai mulţi antrenori. Da, este şi Andrei (n.r. Prepeliţă) printre cei care pot ajunge la Cluj. Oricum, până la reunirea echipei, care va fi vineri, planul nostru este să avem antrenorul instalat.

Cu Neluţu Sabău discutăm să vedem cum punem la punct un proiect legat de echipa secundă, în care experienţa şi profesionalismul său ne-ar ajuta foarte mult atunci când vorbim despre trecerea jucătorilor spre prima echipă",
a precizat, pentru Digi Sport, Radu Constantea, preşedintele celor lui ”U” Cluj.

Universitatea Cluj îl are ca varianta de rezervă pe Toni Petrea, dacă negocierile cu Prepeliţă nu se vor concretiza. De asemenea, mai există pista Viorel Moldovan.

Piteştenii au avut un parcurs foarte modest după despărţirea de tânărul tehnician, totul culminând cu pierderea barajului de menţinere în Superliga, contra lui Dinamo.

Prepeliţă are însă o problemă mare: nu deţine licenţa PRO! Asta înseamnă că nu ar putea fi trecut în acte că antrenor principal.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele