Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Oțelul Galați Publicat de Daian Cutu ieri, 23:24
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40006/21739959/1/maftei.png

 

Oţelul Galaţi a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Dinamo, într-un meci din etapa a zecea a Superligii.

Au marcat: Maciel ’22 / Selmani ’18 (penalty).

David Mafiei a fost protagonistul unui episod trist. Fundaşul celor de la Oţelul a fost serios tras de guler în timpul partidei, iar la final a comentat gestul antrenorului său.

”(n.r. ce ţi-a spus Dorinel Munteanu) Să fac mai mult, nu e nicio problemă, suntem obişnuiţi, aşa ne ţine în priză, eşti concentrat la fiecare fază.

Nu cred că acum e important clasamentul, trebuie să luam fiecare meci în parte şi să luam câte trei puncte la fiecare meci”, a spus Maftei, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Oțelul Galați

Ultimele articole Toate articolele