Ultima oră
Neil Lennon a semnat Neil Lennon a semnat
Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga Andrei Raţiu, pe radarul unei echipe importante din La Liga
Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake Mihai Călin, Nicoleta Hâncu, Adrian Văncică, Andrei Miercure, Emilia Dobrin şi Iulian Postelnicu - protagoniştii filmului „Anul Nou care n-a fost”! Echipa filmului a fost sărbătorită la Cinema City VIP ParkLake
Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024 Ovidiu Haţegan, delegat în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Davordzie deschide scorul
”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi ”Mi-l cere multă lume din străinătat”. Ar putea fi următoarea lovitură pe care o dă Gică Hagi

Surpriza lui Mircea Lucescu pentru ”dubla” Kosovo şi Lituania

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 28 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21715424/1/mircea-lucescu-selectioner-al-echipei-de-fotbal-al-romaniei-06-08-2024-3.jpg

Mircea Lucescu este foarte aproape să anunţe lotul pentru meciurile cu Kosovo şi Lituania din Liga Naţiunilor, din Liga Naţiunilor.

Se conturează o revenire de senzaţie. Cei de la GSP scriu că Alexandru Chipciu are şanse mari să fie chemat după o pauză de 5 ani, în contextul în care e criză de fundaşi stânga.

Sursa mai sus citată anunţă că Mircea Lucescu l-a sunat pe Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul lui ”U” Cluj, pentru a-i transmite că îl vrea pe Chipciu în lot.

Chipciu a bifat ultimul meci la naţională în septembrie 2019, într-un succes cu Malta, 1-0, în preliminariile EURO 2020.

”Am fost urmărit de „secunzii” naţionalei cam multă vreme, mă şi cunosc cu ei. Postul de fundaş stânga a fost unul deficitar la naţională. Pentru mine ar fi o bucurie foarte mare să joc pentru România, ar fi emoţionant, chiar şi la vârsta asta”, a spus Chipciu.

A încercat să îl convingă pe Daniel Boloca să se răzgândească

Daniel Boloca a bifat o selecţie în naţionala României, într-un amical cu Slovenia disputat la Cluj, iar de atunci a refuzat să mai dea curs selecţiei. Motivul îl reprezintă dorinţa fotbalistului de a jucat la naţionala Italiei.

După ce Edi Iordănescu nu a avut succes în încercarea de a-l convinge pe Boloca să se răzgândească, Mircea Lucescu l-a sunat pe fotbalist. Selecţionerul României a insistat, dar Boloca a rămas ferm pe poziţie, spunând că nu poate da înapoi.

"Vă apreciez foarte mult domnule Lucescu, sunt unul dintre marii admiratori ai dumneavoastră şi ai carierei pe care o aveţi, dar eu am spus clar că nu o să joc pentru naţionala României şi nu pot să-mi încalc cuvântul”, a fost răspunsul final dat de Boloca, conform Fanatik.

Daniel Boloca este legitimat la Sassuolo, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la Tatran Presov (Slovacia), Romanese, Pro Sesto, Francavilla, Fossano şi Frosinone.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt