Ultima oră
Florinel Coman, dezvăluire din interiorul vestiarului naţionalei Florinel Coman, dezvăluire din interiorul vestiarului naţionalei
Real Madrid a recurs la un gest neaşteptat după retragerea lui Andres Iniesta Real Madrid a recurs la un gest neaşteptat după retragerea lui Andres Iniesta
La un pas de depunctare! Patru cluburi din Superligă sunt în pericol La un pas de depunctare! Patru cluburi din Superligă sunt în pericol
Cinci alpinişti ruşi au murit în timpul escaladării muntelui Dhaulagiri din Himalaya Cinci alpinişti ruşi au murit în timpul escaladării muntelui Dhaulagiri din Himalaya
Duvan Zapata nu va mai juca în acest sezon Duvan Zapata nu va mai juca în acest sezon
Decizia luată de FRF cu privire la Nordis Decizia luată de FRF cu privire la Nordis

Surpriza lui Valeriu Iftime. Cine e favorit să îi ia locul lui Marius Croitoru la FC Botoşani

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 19 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21289279/1/iftime.jpg

FC Botoşani a pierdut cu 1-0 meciul cu Dinamo, contând pentru etapa a cincea a Superligii şi nu au obţinut nicio victorie în noul sezon.

Patronul moldovenilor nu este mulţumit de jocul echipei sale şi a decis schimbarea antrenorului Marius Croitoru, care nu putea fi trecut principal în acte, deoarece nu deţine licenţa PRO.

Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că primul pe lista de înlocuitori este Cătălin Anghel, antrenorul secund de la Farul Constanţa.

Motivul deciziei lui Valeriu Iftime este dat de faptul că doreşte ca cei de la Botoşani să presteze un stil de joc similar cu cel al campioanei României, iar Anghel este omul ideal pentru a implementa asta.

Voi lua măsuri asupra băncii tehnice! E posibil să fie schmbată după etapa următoare. Nu am jucat nimic, doar cu Rapid am mişcat ceva. E greu să te gândeşti că, în formula asta, vom putea funcţiona pe viitor. Nu vreau să schimb, vedem ce va fi în etapa următoare, dar vedem.

Sper să câştigăm cu Galaţi, să jucăm fotbal. În cantonament parcă nu am fost aşa slabi, dar acum nu jucăm fotbal. Fotbalul e altfel acum, sunt erori de organizare în echipă”, a declarat Valeriu Iftime la Fotbal Show, după eşecul cu Dinamo, din etapa trecută.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele