Ultima oră
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu

”Susţin regulile”. Decizie radicală luată de Bernd Storck. A exclus doi jucători!

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21699348/1/gloria-buzau-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-superliga-superbet-22-07-2024-1.jpg

Partida Sepsi - Universitatea Craiova, din runda a 5-a din Superliga, va avea loc duminică, de la ora 19:00 şi va putea fi urmărită în direct pe canalul Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate partidele din prima ligă a României se văd în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro.

 

Bernd Storck a luat o decizie radicală! Antrenorul lui Sepsi i-a exclus din motive disciplinare pentru meciul cu Universitatea Craiova pe atacantul Kevin Varga şi pe fundaşul Akos Kecskes.

"Va fi un meci greu, în faţa unui adversar neînvins, ambele echipe vor să câştige meciul. Această măsură cu Kevin Varga, din nefericire, a fost luată din motive disciplinare şi a fost nevoie de ea. A întârziat în cadrul grupului, nu a ajuns la timp. Avem reguli, toată lumea le respectă, iar din această cauză l-am scos din lot. 

(n.r. - Akos Kecskes?). La fel, din păcate. Nu glumesc, nu. Nu avem mulţi jucători pe bancă azi, dar asta e viaţa, susţin regulile, toată lumea trebuie să le respecte şi îmi menţin deciziile”, a spus Storck înainte de meciul cu oltenii.

Sepsi are un început entuziasmant de sezon, cu două egaluri şi două victorii în primele patru meciuri, covăsnenii se află pe locul 4 în clasament. Echipa antrenată de Storck vine după egalul din deplasare, scor 2-2, obţinut cu Rapid.

De cealaltă parte, Craiova vine tot după un egal, 0-0, acasă cu Petrolul, meci în care jocul oltenilor a lăsat de dorit. Cu toate acestea echipa lui Costel Gâlcă este pe locul 2 în Superliga, după primele etape, înregistrând două egaluri şi două victorii.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele