Ultima oră
VIDEO | ”Jucătorii au personalitate”. Victorie mare obţinuă de Liviu Ciobotariu VIDEO | ”Jucătorii au personalitate”. Victorie mare obţinuă de Liviu Ciobotariu
VIDEO | Cristi Săpunaru a pus punctul pe i după înfrângerea suferită de Rapid! "Nu avem nicio şansă" VIDEO | Cristi Săpunaru a pus punctul pe i după înfrângerea suferită de Rapid! "Nu avem nicio şansă"
VIDEO | Marius Şumudică, foarte enigmatic. ”Veţi afla zilele viitoare” VIDEO | Marius Şumudică, foarte enigmatic. ”Veţi afla zilele viitoare”
Brighton - Tottenham 3-2. Radu Drăguşin, rezervă neutilizată Brighton - Tottenham 3-2. Radu Drăguşin, rezervă neutilizată
VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. Jipa, gol de generic VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1. Jipa, gol de generic
Decizie de urgenţă a conducerii Rapidului după eşecul de la Botoşani Decizie de urgenţă a conducerii Rapidului după eşecul de la Botoşani

Tänak a câştigat în Chile, Rovanperä trebuie să aştepte pentru titlul mondial. Toyota, campioană la constructori

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 1 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21332951/1/profimedia-0809653708.jpg

Estonul Ott Tänak a câştigat duminică Raliul Chile, a 11-a din cele 13 etape ale Campionatului Mondial de Raliuri. Finlandezul Kalle Rovanperä nu a reuşit să îşi adjudece la finalul competiţiei al doilea titlu mondial consecutiv, aşa cum spera, relatează AFP.

Tänak, care a obţinut a doua victorie a sezonului şi a 19-a din cariera sa în WRC, a dominat raliul la bordul maşinii sale M-Sport/Ford, terminând cu aproximativ 42 de secunde în faţa belgianului Thierry Neuville (Hyundai) cu 1 min 7 sec în faţa britanicului Elfyn Evans (Toyota).

Kalle Rovanperä, de asemenea la volanul unei Toyota, nu a putut obţine o clasare mai bună decât locul 4 şi a văzut cum Evans a recuperat două puncte în campionat, ajungând la 31 de puncte în spatele liderului, cu două etape rămase de disputat şi 60 de puncte de distribuit.

Toyota a reuşit totuşi, datorită rezultatelor obţinute de piloţii săi în Chile, să obţină titlul mondial al constructorilor în faţa celor de la Hyundai.
mail-share icon Email
viewscnt

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele