Ultima oră
Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025! Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025!
Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el” Gigi Becali i-a pus 1,3 milioane de euro pe masă lui Mititelu, dar atacantul a refuzat FCSB: „Două zile m-am rugat de el”
Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”

Dumitru Dragomir a dat verdictul în cazul lui Dorinel Munteanu: ”Uită-te la Banciu, el înjură pe toată lumea pentru că din asta trăieşte!”
Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini Vin banii la Dinamo! Clubul din Ştefan cel Mare se află în negocieri cu un grup de investitori străini
Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB Preşedintele Petrolului a lămurit întreaga situaţie cu privire la transferul lui Zima de la Petrolul la FCSB
Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?” Nicuşor Bancu a reacţionat şi le-a transmis un mesaj fanilor care l-au huiduit: „Nu vi se pare un pic nedrept?”

Ţare care interzice accesul fanilor echipelor oaspete la toate meciurile din prima ligă până la finalul sezonului

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21466184/1/profimedia-0811369750.jpg

Federaţia Cipriotă de Fotbal a decis, vineri, să interzică accesul suporterilor oaspeţi la toate meciurile din prima ligă până la sfârşitul sezonului, în urma unui val de incidente violente, relatează AP.

Federaţia cipriotă a precizat, într-un comunicat, că interdicţia se aplică, de asemenea, la toate meciurile din sferturile de finală şi semifinalele Cupei Cipru, precum şi pentru fanii primelor opt echipe din divizia secundă.

Nu vor fi emise bilete şi nu va exista alocarea standard de locuri pentru fanii din deplasare, potrivit comunicatului.

Fiecare echipă va avea voie să vină cu doar 50 de persoane la meciurile din deplasare, directori, sponsori şi jucători care nu se află pe lista de jucători. Acest număr este înjumătăţit pentru echipele din divizia a doua.

Organismul de conducere a precizat că va cere, de asemenea, arbitrului său să "aplice cu stricteţe regulamentul şi să impună cele mai aspre sancţiuni" pentru incidente violente sau acţiuni care incită la violenţă, inclusiv "remarci incendiare".

FA a luat această hotărâre în unanimitate în urma plângerilor sindicatului jucătorilor, care a constatat că membrii săi au simţit că siguranţa lor personală este din ce în ce mai mult ameninţată pe teren şi în afara lui. Şeful sindicatului, Spyros Neophytides, avertizase asupra unei posibile ieşiri în stradă a jucătorilor dacă nu se iau măsuri.

Marţi, un meci de cupă dintre liderul campionatului APOEL Nicosia şi Nea Salamina a fost întrerupt la începutul reprizei a doua după ce o petardă a lovit un jucător de la Nea Salamina.

Un bărbat în vârstă de 22 de ani se află în custodia poliţiei, fiind suspectat că a aruncat petarda.

 

mail-share icon Email
viewscnt