Ultima oră
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open
Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show! Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show!
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”

Ţările de Jos, amicale cu Islanda şi Canada înainte de EURO

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21517554/1/profimedia-0823474681.jpg

Naţionala Ţărilor de Jos va disputa două meciuri amicale, împotriva Canadei şi Islandei, înainte de la Campionatul European din iunie, a anunţat federaţia olandeză de fotbal.

Echipa lui Ronald Koeman, care are în grupă la turneul final Franţa, Austria şi o câştigătoare a barajului din această lună, va întâlni Canada joi, 6 iunie, şi Islanda patru zile mai târziu.

Ambele meciuri se vor disputa pe stadionul De Kuip din Rotterdam, echipa olandeză urmând să plece spre Germania după confruntarea cu Islanda.

Primul lor meci al olandezilor la Euro 2024 va avea loc la Hamburg, în 16 iunie, împotriva câştigătoarei play-off-ului A, Estonia, Finlanda, Polonia sau Ţara Galilor.

Luna aceasta, olandezii mai au două meciuri internaţionale de pregătire, unul împotriva Scoţiei, la Amsterdam, la 22 martie, şi celălalt la Frankfurt, împotriva Germaniei, la 26 martie.

mail-share icon Email
viewscnt