Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

Tehnicianul unei echipe cu pretenţii din Liga 2 a demisionat, după ratarea play-off-ului

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 15 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21059028/1/liga-2.jpg

Costel Enache a ales să se despartă de cei de la Unirea Slobozia, după ce ialomiţenii au ratat accesul în barajul de promovare în Superliga, pentru că nu au putut câştiga ultimul meci din sezonul regular, contra celor de la FC Braşov.

Decizia de reziliere a fost una de comun acord, fiind acceptată de conducere.

Cei de la InfoIalomita scriu că înlocuitorul va fi Enache Costea, fostul antrenor secund a lui Costel Enache, care se va ocupa de pregătirea echipei până la finele sezonului.

Romeo Soare va ocupa rolul de antrenor secund, Iulian Ichim va fi preparator fizic iar Cezar Lungu ocupă funcţia de antrenor cu portarii.

mail-share icon Email
viewscnt

Liga II

Ultimele articole Toate articolele