Ultima oră
Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu” Aspectul care l-a supărat pe antrenorul cu Sepsi la meciul cu FCSB. ”Cel mai important a fost mesajul meu”
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Un nou jucător tras pe linie moartă la FCSB? Becali l-a distrus după meciul cu Sepsi: ”Se crede vedetă şi aleargă mai mult unul de 30 de ani. Bă, tată, luptă!” | VIDEO EXCLUSIV
”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga ”Puncte foarte importante”. Concluziile lui Elias Charalambous după prima victorie în deplasare în Superliga
Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat” Ştefan Târnovanu a pus la suflet criticile din ultima vreme. ”M-au afectat”
L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV

L-a văzut cu Sepsi, iar Becali s-a decis: ”E cel mai bun de la noi! Se distrează la fotbal!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Napoli - Monza 2-0. Fosta campioană îşi menţine şefia în Serie A VIDEO | Napoli - Monza 2-0. Fosta campioană îşi menţine şefia în Serie A

Tehnicianul unei echipe din play-off, în pericol de a fi demis. ”Era ultimul meci”

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21520614/1/liga-1.jpg

CS Universitatea Craiova a întrecut duminică seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FCU Craiova, în ultima etapă a sezonului regular.

Prima ocazie importantă a partidei a aparţinut oaspeţilor, în minutul 28, când Robert Popa a respins şutul din careu al lui Baiaram. FCU Craiova a replicat cu ocazia lui Baeten din minutul 44 şi cu golul marcat în minutul 45+4.

Bahassa a centrat de pe dreapta, Căpăţână a respins greşit şi Aurelian Chiţu a înscris. Echipa lui Petev a fost mai energică în partea secundă. Baeten a scos de pe linia porţii la capul lui Baiaram, din minutul 50. Alexandru Mitriţă a egalat în minutul 70, când l-a lobat pe Robert Popa, pentru ca şapte minute mai târziu, Baiaram să înscrie golul victoriei oaspeţilor.

Constantin Zotta a afirmat că Ivaylo Petev, antrenorul Universităţii Craiova ar fi fost demis, dacă nu obţinea un rezultat pozitiv în derby-ul Olteniei.

"Oricum, până învaţă română, îl dă afară, dacă pierdea în seara asta (n.r. duminică) era ultimul meci.", a spus Zotta, pentru Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt