Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

"Telenovela" Ianis Stoica s-a încheiat! Atacantul semnează cu un club care se bate la play-off

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 2 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21480273/1/stoica.jpg

Ianis Stoica (21 de ani), atacantul FCSB-ului, rămâne în Superligă şi semnează cu o echipă care se bate la play-off.

Ianis Stoica semnează cu Hermannstadt

După ce a fost împrumutat în ultimele două sezoane la Universitatea Cluj, jucătorul crescut în academia FCSB-ului se va transfera la Hermannstadt, potrivit Fanatik. Deşi fotbalistul mai avea contract cu "roş-albaştri" până în vara lui 2028, echipa bucureşteană îl va lăsa să plece gratis.

Internaţionalul de tineret s-ar fi înţeles deja cu formaţia sibiană, iar transferul urmează să se finalizeze în următoarele zile. Ianis Stoica va semna un contract pe doi an şi jumătate şi va încasa un salariu de aproximativ 10.000 de euro pe lună, precizează sursa citată.

Ioan Ovidiu Sabău, despre ”ruptura” cu Ianis Stoica

Hapoel Beer Sheva i-a făcut fotbalistului român o ofertă ce include un salariu lunar de aproximativ 20.000 euro. FCSB este de acord, însă ardelenii au alte planuri cu vârful de atac. Din cauza acestui lucru, Ianis s-a supărat şi nu s-a prezentat la două antrenamente!

„Ianis nu a lipsit de la un antrenament, deja s-a ajuns la două. A lipsit de la două antrenamente. Pentru mine este neplăcut. Ianis era jucător titular, mă bazam pe el, făcusem pregătirea pentru partea a doua a sezonului cu el inclus şi mă trezesc cu trei zile înaintea primului meci oficial din acest an că nu mai vrea, că vrea să plece”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele