Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Tensiunea creşte înainte de Dinamo - Rapid! "Giuleştenii" anunţă boicotarea meciului

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 24 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21471092/1/rapid-bucuresti-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-1-09-2023-2.jpg

Derby-ul capitalei se anunţă a fi unul incendiar, atât pe teren, dar mai ales în tribune.

Partida este programată sâmbătă, de la ora 20:00, şi va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi online, pe platforma PrimaPlay.ro.

Tensiuni mari înainte de derby

După ce rapidiştilor le-au fost promise 5000 de bilete în primă fază pe Arena Naţională, dinamoviştii le-au pus la dispoziţie doar 2800 de bilete, adică 5% din capacitatea stadionului, cât este regulamentar.

Sute de persoane s-au înghesuit la casele de bilete ale Stadionului "Giuleşti" pentru a-şi achiziţiona bilete. Dezamăgirea cea mai mare a fost când au aflat că rivalii din "Ştefan cel Mare" le-au emis biletele la inelul 3.

Liderii galeriei lui Rapid se află în tratative cu oficialii lui Dinamo şi îndeamnă suporterii să nu meargă la meci, în cazul în care nu vor rezorva problema biletelor.

S-a produs o schimbare, nu au vrut să ne mai dea cinci mii, ne-au dat 2800. Am venit cu toţii să ne achiziţionăm biletele, am stat la rând frumos şi, când să ne achiziţionăm biletele, ne-am trezit că ne dau bilete sus la ultimul inel. Nu putem accepta aşa ceva.

La preţul pe care l-au pus, 25 de lei, nu putem să plătim şi să stăm sus la ultimul nivel. Nu mai mergem la meci, vrem să fim respectaţi, vrem să ni se ofere sectorul de jos, care este liber. Dacă tot plătim bilete, să fim respectaţi.

Am vorbit cu cei de la Dinamo, aşteptăm, mingea este la ei. Vor muta biletele în sectorul 1, vom achiziţiona biletele mâine şi mergem la meci. Nu vor muta biletele, să meargă ei acolo sus la etaj, noi nu mergem" , a transmis Liviu Ungurean, liderul de la Peluza Nord Rapid.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele