Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Tensiuni mari în derby-ul Greciei! Răzvan Lucescu, înjurat de Fatih Terim

Fotbal Internațional Publicat de Vlad Militaru pe 29 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21475325/1/paok-pan.jpg

PAOK a câştigat partida cu Panathinaikos, scor 2-1.

Derby cu tenisuni

După ce gazdele au reuşit să înscrie golul de 2-1 în minutul 56, tensiunile au crescut şi a izbucnit un conflict între staff-urile celor două echipe. Fatih Terim, antrenorul celor de la Panathinaikos, a fost protagonistul acestui scandal şi a fost surprins înjurându-l pe Răzvan Lucescu.

Nenorocitul dracului”, a spus Fatih Terim în timp ce se uita spre Răzvan Lucescu. Cele doua tabere au fost potolite abia după intervenţia poliţiei, iar meciul s-a reluat la scurt timp.

Răzvan Lucescu a crtiticat dur arbitrajul şi consideră că echipa sa a fost defavorizată clar.

Am făcut un meci perfect din punct de vedere tactic. Am controlat ostilităţile, jucătorii au dat tot ce au avut. Ne-am creat ocazii şi am meritat victoria.

Ce am văzut astăzi a fost o ruşine pentru fotbal. Arbitrul a tras clar cu o echipă. Le-a dat un penalty inexistent, i-a iertat de un cartonaş roşu. Toate faulturile lor au fost acordate mult prea uşor.

Mi se pare incredibil că a venit din altă ţară şi poate să fluiere aşa, să aibă o astfel de atitudine”, a spus Răzvan Lucescu.

PAOK, parcurs formidabil

Victoria cu Panathinaikos este cea de-a 15-a din aceste sezon pentru formaţia lui Lucescu, care are un sezon de excepţie. După 20 de etape, Paok este lider în prima ligă din Grecia, cu 47 de puncte, la 2 puncte de ocupanta locului secund, AEK Athena.

 

mail-share icon Email
viewscnt