Ultima oră
FOTO | Momentul superb de după meciul cu Cipru! Stanciu şi-a făcut un selfie cu suporterii aflaţi la Larnaca FOTO | Momentul superb de după meciul cu Cipru! Stanciu şi-a făcut un selfie cu suporterii aflaţi la Larnaca
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1, şi Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS 1! VEZI programul complet al zilei

LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport: Finlanda - Anglia, de la 19:00, pe PS 1, şi Austria - Norvegia, de la 21:45, pe PS 1! VEZI programul complet al zilei
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”

Teodora Albon, observator pentru arbitri în Macedonia de Nord

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 3 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21084973/1/albon.jpg

Teodora Albon, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, a fost delegată de către UEFA ca observator pentru arbitri la meciurile din grupa B1 a UEFA European Women’s Under 19 Championship, ale cărei meciuri încep, luni, în Macedonia de Nord, la Skopje, informează frf.ro.

Din această grupă fac parte echipele Israel, Macedonia de Nord, Georgia şi Gibraltar, meciurile urmând a avea loc la arena FFM Training Centre din Skopje.

În aceeaşi competiţie, reprezentativa României va evolua în grupa A3, alături de reprezentativele Franţei, Portugaliei şi Ungariei.

Germania a câştigat 6 ediţii ale Campionatului European feminin U19, în perioada 2000 – 2011. În ultimul deceniu, titlurile de campioană europeană la această categorie de vârstă au fost cucerite de Spania şi Franţa (câte 3), Suedia (2) şi  Olanda (1).

mail-share icon Email
viewscnt