Ultima oră
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1

VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova, astăzi, de la ora 12, în direct la Prima Sport 1! Oltenii vor să ajungă din nou în Liga 1
VIDEO | FCSB - Petrolul, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „roş-albaştrii” VIDEO | FCSB - Petrolul, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Meci complicat pentru „roş-albaştrii”

Thomas Bach nu va mai candida la preşedinţia Comitetului Internaţional Olimpic

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 10 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21698690/1/fb-cosr-bach.jpg

Preşedintele în exerciţiu al Comitetului Internaţional Olimpic, Thomas Bach, a anunţat sâmbătă, la finalul celei de-a 142-a sesiuni CIO, de la Paris, că nu va candida pentru un nou mandat, în conformitate cu statutele Cartei Olimpice. Succesorul său va fi ales în martie 2025.

După 12 ani la conducerea organismului olimpic internaţional, Thomas Bach intenţionează să respecte prevederile Cartei Olimpice şi nu îşi va mai depune candidatura pentru un nou mandat.

După o lungă perioadă de reflecţie şi discuţii cu familia sa, Bach va preda conducerea către un alt preşedinte. „La vârsta mea (70 de ani), nu mai sunt cel mai bun căpitan şi avem nevoie de noi lideri. Vă rog să-mi respectaţi decizia şi sunt ferm convins că aceasta este în interesul mişcării noastre olimpice”, a declarat germanul, copleşit de lacrimi.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele