Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România

U Cluj Publicat de Daian Cutu astăzi, 20:20
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21741481/1/mir.jpg

 

 

După ce a reuşit să obţină serviciile lui Răzvan Oaidă, fostul fotbalist de la Rapid, „U” Cluj a dat o nouă lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor.

Având în vedere startul excelent de campionat, liderul la zi din Superliga caută să se întărească cât mai puternic pentru a spera la titlu.

În cursul zilei de vineri, 20 septembrie, ardelenii l-au prezentat oficial pe Artur Miranyan, fotbalist rămas liber de contract după despărţirea de Noah.

Acesta a lucrat cu selecţionerul României la Şahtior Doneţk şi a dezvăluit că primele impresii despre Cluj-Napoca sunt foarte bune.

 

”Primele impresii sunt foarte bune. Am urmărit clubul, am vorbit cu antrenorul şi am decis să vin la echipă. Am înţeles ce vrea antrenorul de la mine pentru club şi am venit.

Toată lumea m-a primit cu căldură. Pot spune că este ca o familie, împreună cu antrenorii şi fiecare angajat. Nu vreau să vorbesc despre calităţile mele, pentru că toată lumea le va vedea în teren.

Dar cea mai bună calitate a mea ca jucător este să dau tot ce am mai bun pentru echipă şi să dau tot ce am mai bun în teren pentru a-mi ajuta clubul.

Nu pot spune multe lucruri despre fotbalul românesc. Am lucrat cu domnul Lucescu la Şahtior”
, a spus armeanul, pentru ”U” Cluj TV.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele