Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Tom Cruise, Lady Gaga şi Snoop Dogg au venit să o vadă pe Simone Biles. Starul gimnasticii americane şi-a făcut mult aşteptata revenire olimpică la Paris

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 28 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21684376/1/profimedia-0893346500.jpg

O Simone Biles radiantă şi-a făcut duminică mult aşteptata revenire olimpică la Jocurile de la Paris, stârnind urale şi aplauze furtunoase din partea unei mulţimi extaziate, plină de vedete, o performanţă care a adus gimnastelor americane conducerea în calificările pe echipe la gimnastică feminină, relatează Reuters.

Cea mai titrată gimnastă din lume a revenit pentru a treia sa Olimpiadă după ce s-a retras brusc din finala pe echipe la Jocurile de la Tokyo, suferind de "twisties", un termen folosit pentru a descrie pierderea temporară a conştienţei spaţiale în timpul executării unor elemente de mare dificultate. Biles s-a retras, de asemenea, la Tokyo şi de la o serie de finale pe aparate, ridicând semne de întrebare dacă va mai pune vreodată piciorul într-o arenă olimpică.

Dar, după o pauză de doi ani şi cu ajutorul coechiperelor ei şi al unui terapeut, ea şi-a făcut o revenire glorioasă la Paris, în faţa unei mulţimi, la Arena Bercy, care a inclus celebrităţi precum Tom Cruise, Lady Gaga şi Snoop Dogg, consolidându-şi astfel statutul de unul dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele