Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său

Tony a răbufnit! "Eu nu sunt fraier şi nu fac teatru"

Poli Iași Publicat de Tudor Moisa pe 8 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21659518/1/poli-iasi-fc-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-play-out-12-05-2024-1.jpg

Poli Iaşi a pierdut, scor 0-3, cu Zimbru Chişinău, în ultimul amical jucat de moldoveni înaintea startului noului sezon.

Tony a fost nemulţumit de elevii săi şi a răbufnit după meci. Tehnicianul a declarat că va fi primul care va pleca, dacă atitudinea jucătorilor nu se va schimba.

De asemenea, Tony le-a cerut celor din conducere să aducă un atacant central şi a punctat că nu are deocamdată un jucător pe acest post.

”Am fost la vestiar şi i-am tras de urechi pe băieţi. În prima repriză am controlat jocul, am avut ocazii. A fost primul meci acasă, cu suporteri pe stadioni, băieţii erau nerăbdători, au făcut lucrurile prea repede, ultima decizie nu a fost inspirată.

În repriza a doua am făcut nişte schimbări, dar am luat două goluri. Avem o primă fază de construcţie interesantă.

Conducerea trebuie să facă un efort mare să aducă un vârf diferit, pentru că am jucat toată pregătirea fără atacant central. Avem doar jucători mobili în faţă, trebuie să ne adaptăm la asta. Nu mă îngrijorează neapărat scorul, eu sunt îngrijorat numai de atitudine. Asta le-am spus şi băieţilor în vestiar.

Azi nu mi-a plăcut. Bine că s-a întâmplat acum, avem timp să corectăm. Eu cu atitudinea asta sunt primul care pleacă. Nu-mi place! Eu pot să pierd, dar cu capul sus, asta a fost deviza mea de fiecare dată.

Eu sunt ca tatăl lor, când îmi place le spun, când nu-mi place îi cert. Eu nu sunt fraier şi nu fac teatru. Am greşit, dar se întâmplă, mă deranjează însă când greşeala se repetă. Avem timp până la meci să ne revenim”, a declarat Tony.

Poli Iaşi o va întâlni pe Sepsi în prima etapă, sâmbătă, de la ora 17:00, la Sfântu Gheorghe.

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele