Ultima oră
Victoria cu Slobozia vine la pachet cu o primă mărită pentru rapidişti Victoria cu Slobozia vine la pachet cu o primă mărită pentru rapidişti
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga
Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie
Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”
Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă
Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”

Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”

Tony şi-a îndeplinit obiectivul în Copou! ”Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21589295/1/poli-iasi-fc-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-play-out-12-05-2024.jpg

Poli Iaşi este sigură că rămâne şi anul viitor în Superliga, graţie succesului cu Petrolul, 2-0.

Ieşenii au marcat târziu, dar după ce Itu a deschis scorul în minutul 68, Bettaieb a înscris şi el un minut mai târziu, pentru 2-0, care a fost şi scorul final din meciul Poli Iaşi – Petrolul.

Tehnicianul lusitan a surprins la final de meci. Acesta i-a dedicat salvarea de la retrogradare fostului antrenor, Leo Grozavu.

”Am venit aici cu inima deschisă şi am spus din prima zi că o să fie greu, dar eram foarte încrezător. E munca lui Grozavu, a conducerii, a băieţilor. Eu nu fumez, dar iau nişte bomboane, aşa mă calmez. Nu contează asta, vedetă e echipa, oraşul.

Pentru mine e ceva important ce s-a întâmplat azi între echipă şi suporteri, aşa trebuie să fie în fiecare duminică. Noi nu avem buget, suntem o echipă umilă, de muncitori, eu mă simt foarte bine aici.

Îi dedic această victorie lui Leo Grozvanu, a fost fantastic, am încheiat munca lui. Nu mă interesa ce se întâmpla în celelalte meciuri. Am făcut cel mai bun meci al nostru de când sunt eu aici. Ce să mai spun? Mândru de oraş, de public, de băieţi”
, a spus Tony, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele