Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Transfer de marcă pregătit de Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 6 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21452231/1/dellova.jpg

Încă un jucător kosovar important ar putea ajunge în România. Universitatea Craiova a pus ochii pe un fundaş central, ce a jucat împotriva României, în preliminariile EURO 2024.

Alesul oltenilor este Lumbardh Dellova (25 de ani), fost coleg cu Albion Rrahmani la FC Ballkani. Cei de la Koha.net scriu că formaţia kosovară e dispusă să îşi cedeze fundaşul în această iarnă.

  • Fotbalist polivalent, Dellova este cotat de Transfermarkt la suma de 600.000 de euro.

Oltenii au mai adus în această iarnă un fundaş de naţională

Clubul Universitatea Craiova a obţinut serviciile internaţionalului finlandez Pyry Soiri (29 de ani).

Soiri a evoluat ultima oară la HJK Helsinki. Pe lângă HJK Helsinki, Soiri a mai activat în Finlanda la MYPA, JaPS, KTP şi VPS. În străinătate a mai jucat la Shakhtyor Soligorsk (Belarus), Admira Hacker (Austria) şi Esbjerg (Danemarca).

Fotbalistul a semnat cu gruparea olteană un contract valabil pe 2 ani şi jumătate. El va purta tricoul cu numărul 18 şi va intra sub comanda lui Ivaylo Petev din debutul cantonamentului.

Pyry Soiri are 43 de prezenţe şi 7 goluri în naţionala Finlandei, şi va întări postul de fundaş dreapta, dar poate evolua şi în cele două flancuri ale atacului.

  • Fundaşul dreapta este cotat la 400.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt