Ultima oră
Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament
Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri
Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open
Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open
VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează! VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează!
Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB! Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB!

Transfer surpriză! Hervin Ongenda s-a înţeles cu o formaţie din Superliga

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 7 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21308438/1/ongenda.jpg

Francezul Hervin Ongenda (28 de ani) se simte ca acasă în România şi a ales să revină la FC Botoşani, formaţie unde a impresionat şi de la care a ajuns la Rapid, acolo evoluţiile sale nu au fost însă cele aşteptate.

Aseară am vorbit cu Ongenda, ne-am înţeles! Eu am încredere în copilul ăsta, iar dacă vine la mine, să mă ajute, poate să ajungă iar la un nivel bun.

Fac tot ce ţine de mine, dar depinde şi de el. Am şi nevoie de un număr 10 acum. Aseară şi-a dat acordul să vină, astăzi nu am vorbit cu el.

I-am spus preşedintelui să facă actele, dar Ongenda le comunică (n.r. - datele) mai târziu, aşa”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Sport.ro.

13 goluri şi 13 pase de gol a reuşit Hervin Ongenda pentru FC Botoşani în 108 meciuri, în toate competiţiile. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 27 de ani a debutat în fotbalul mare la PSG, unde a strâns două goluri şi 3 pase de gol în 16 meciuri.

Alături de PSG Ongenda are un palmares impresionant, chiar dacă nu a jucat în multe partide: două trofee Ligue 1, o Cupă a Franţei, o Cupă a Ligii Franţei şi 3 Supercupe ale Franţei. El a mai ieşit campion o dată în Cipru cu Apollon Limassol.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele