Ultima oră
Campioana en titre Iga Swiatek s-a retras de la China Open din motive personale

Campioana en titre Iga Swiatek s-a retras de la China Open din motive personale
Fosta campioană din Superligă, datorii de 60 de milioane de euro: ”De când am venit eu s-a vorbit mereu de insolvenţă!”

Fosta campioană din Superligă, datorii de 60 de milioane de euro: ”De când am venit eu s-a vorbit mereu de insolvenţă!”
Stranierii U21 şi U20 convocaţi pentru acţiunile din luna octombrie ale naţionalelor Stranierii U21 şi U20 convocaţi pentru acţiunile din luna octombrie ale naţionalelor
„E OUT!”. Elias Charalambous a dezvăluit situaţia jucătorilor accidentaţi de la FCSB cu o zi înaintea meciului cu Petrolul „E OUT!”. Elias Charalambous a dezvăluit situaţia jucătorilor accidentaţi de la FCSB cu o zi înaintea meciului cu Petrolul
Ultimă oră! Starul lui Liverpool cumpără fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu

Ultimă oră! Starul lui Liverpool cumpără fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu
Gigi Becali a ordonat, Charalambous şi Pintilii au executat! Cum va arăta primul 11 al FCSB-ului în partida cu Petrolul Gigi Becali a ordonat, Charalambous şi Pintilii au executat! Cum va arăta primul 11 al FCSB-ului în partida cu Petrolul

Transferul lui Aaron Boupendza la Rapid a provocat un scandal de proporţii! Egiptenii vor merge la FIFA

Rapid Publicat pe sâmbătă, 10:20
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21732667/1/459538814-1033598188771271-6527423788317474460-n.jpg

 

 

Aaron Boupendza a aterizat în dimineaţa zilei de vineri, 13 septembrie, la Bucureşti, iar seara a fost prezentat oficial la Rapid.

Transferul atacantului gabonez a reprezentat o adevărată telenovele în ultimele zile în România. 

După ce Viorel Moldovan a dezvăluit, săptămâna trecută, că negocierile cu atacantul gabonez sunt avansate, Zamalek l-a anunţat oficial, la doar câteva zeci de minute după declaraţiile preşedintelui formaţiei din Giuleşti.

Rapid a reacţionat, Viorel Moldovan şi Marius Şumudică continuând să spună că Aaron Boupendza va ajunge la Rapid. Aşa s-a şi întâmplat într-un final.

Deşi totul părea rezolvat, se pare că telenovela ia o nouă întorsătură. Presa din Egipt a anunţat că oficialii celor de la Zamalek vor înainte o plângere la FIFA  după ce a fost prezentat oficial la Rapid.

Egiptenii nu vor renunţa până nu vor face dreptate şi susţin că au toate documentele necesare pentru a scoate la iveală nedreptatea făcută.

„Clubul românesc Rapid Bucureşti a anunţat semnarea oficială a gabonezului Aaron Boupendza, fost jucător al lui Cincinnati. Pentru a întări echipa în actuala fereastră de transferuri din vară.

Atacantul a sosit vineri în România pentru a semna cu Rapid Bucureşti. După semnarea unui acord contractual cu Zamalek, prin e-mail, oficialii au pregătit un dosar complet care include toate documentele legate de dosarul lui Aaron Boupendza.

Pentru pregătirea plângerii jucătorului la Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA), pentru că nu şi-a respectat contractul cu echipa şi a călătorit în România pentru a se alătura clubului Rapid Bucureşti.

Clubul Zamalek a obţinut cardul internaţional pentru jucător, după ce a obţinut semnătura jucătorului. Sursa noastră a explicat că poziţia clubului este fixă.

 

Iar Zamalek va depune o plângere împotriva jucătorului şi clubului românesc imediat după anunţarea semnării lui Boupendza”, au scris jurnaliştii de la arabsvoice.net.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele