Ultima oră
Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi” Reacţia tehnicianului lui RFS după duelul cu FCSB: „Suntem dezamăgiţi”
Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei Napoli a învins-o cu 5-0 pe Palermo şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Italiei
Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV Capitolul la care FCSB stă foarte prost în acest sezon: „Asta e o nenorocire” | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, savuros după victoria categorică în faţa RFS: „Noi nu suntem de acord cu locul 2” | VIDEO EXCLUSIV
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”

Trei medalii de aur pentru România la CE de canotaj pentru tineret

Sporturi Publicat de Tudor Moisa pe 27 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21296770/1/canotaj.jpg

Delegaţia României a obţinut, duminică, trei medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj la Tineret (Under23) de la Krefeld (Germania).

Prima medalie a fost câştigată de barca de patru rame cu cârmaci feminin (BW4+), formată din Ana-Maria Matran, Larisa-Andreea Bogdan, Manuela-Gabriela Lungu, Elena-Diana Suta şi Rucsandra Ioana Bucsa.

A doua medalie de aur a fost obţinută de echipajul de patru rame cu cârmaci masculin (BM4+), compus din Gheorghe Morar, Eduard Angel Moldovan, Cristian-Vasile Nicoara, Andrei Hemen şi Maria-Antonia Iancu.

O a treia medalie de aur a revenit echipajului de dublu rame feminin (BW2-), compus din Estera-Costina-Beatrice Vilceanu şi Andreea Petras.

În Finala B a probei de simplu vâsle masculin (BM1x) a Campionatelor Europene de Canotaj la Tineret (Under23) de la Krefeld (Germania), Marius-Ionel Bodnar s-a clasat pe locul 3, ocupând astfel poziţia 9 în clasamentul general.

Tot în Finala B a concurat şi echipajul de dublu vâsle masculin (BM2x), compus din Costi-Daniel Neagoe şi Marian Stefan Dunca. Sportivii au încheiat cursa pe locul 4, astfel că ocupă poziţia 10 în clasamentul general.

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele