Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

”Tricolorii” au efectuat primul antrenament înaintea meciurilor cu Cipru şi Lituania

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu ieri, 23:13
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21756941/1/rom.jpg

Naţionala României a efectuat, duminică seară, prima şedinţă de pregătire înainte de duelurile de luna aceasta din Liga Naţiunilor, cu Cipru şi Lituania.

Potrivit FRF, a fost un antrenament în formulă redusă, în condiţiile în care doar o parte dintre jucătorii convocaţi se află în cantonament la Mogoşoaia.

Până la ora de start a antrenamentului, 10 tricolori erau prezenţi la baza de pregătire: Horaţiu Moldovan, Nicolae Stanciu, Florin Niţă, Denis Alibec, Nicuşor Bancu, Alexandru Mitriţă, George Puşcaş, Florinel Coman, Alexandru Chipciu şi Andrei Raţiu. Fundaşul dreapta legitimat la Rayo Vallecano s-a pregătit şi el, chiar dacă a ajuns cu doar câteva minute înainte ca jucătorii să iasă pe gazon sub comanda selecţionerului Mircea Lucescu.

Pentru că au evoluat sâmbătă mai mult de 45 de minute la echipa de club, Puşcaş, Mitriţă, Bancu, Chipciu şi Raţiu s-au pregătit separat, efectuând exerciţii de recuperare.

Antrenamentul pe teren a durat puţin peste 60 de minute, iar până la finalul şedinţei de pregătire, la Mogoşoaia au mai sosit alţi doi jucători: Marius Marin şi Denis Drăguş, completând astfel lotul tricolorilor.

Tricolorii vor înfrunta la 12 octombrie Cipru şi la 15 octombrie Lituania, ambele meciuri în deplasare.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt