Ultima oră
Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note
VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-0, la Prima Sport 1. Giuleştenii au lovit transversala VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-0, la Prima Sport 1. Giuleştenii au lovit transversala
VIDEO | CSM Bucureşti - Nykobing 27-26. Prestaţie stelară a Cristinei Neagu VIDEO | CSM Bucureşti - Nykobing 27-26. Prestaţie stelară a Cristinei Neagu
VIDEO | Chelsea - Nottingham Forest 1-1. Remiză eroică a ”pădurarilor” VIDEO | Chelsea - Nottingham Forest 1-1. Remiză eroică a ”pădurarilor”
Horaţiu Moldovan, şanse mari să fie transferat la finalul sezonului Horaţiu Moldovan, şanse mari să fie transferat la finalul sezonului
Bologna – Parma 0-0. Man a fost titular, iar Mihăilă a intrat pe final la ”cruciaţi” Bologna – Parma 0-0. Man a fost titular, iar Mihăilă a intrat pe final la ”cruciaţi”

Trupa lui Sabău face un meci foarte bun în faţa liderului. ”Am pregătit bine jocul, am avut curaj”

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 2 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21334080/1/fcsb-universitatea-cluj-superliga-superbet-2-10-2023-3.jpg

FCSB a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu ”U” Cluj, în ultimul meci al etapei a 11-a din Superligă.

Ioan Ovidiu Sabău mai bifează un rezultat important şi a punctat că jocul foarte bun etalat de ”U” în faţa liderului s-a datorat unei pregătire foarte atente.

”Am pregătit bine jocul, am avut curaj să jucăm. Am jucat de la egal la egal cu o echipă valoroasă. A fost un meci frumos, spectaculos, rezultatul este echitabil, chiar dacă jucătorii mei erau supăraţi pentru că au simţit că puteau câştiga.

Nu ne-am apărat, chiar am avut momente în care am dominat. A fost un meci spectaculos, cred că a fost un rezultat echitabil.

Cred că în scurt timp vom arăta şi mai bine, după ce vor prinde minute şi jucătorii care au venit mai târziu. Sunt foarte mulţumit de ce am la dispozţie în acest moment”
, a spus Sabău, la finele partidei.

FCSB este pe primul loc, cu 26 de puncte, iar U Cluj are 12 puncte şi este pe 11.

mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele