Ultima oră
MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!

MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!
Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV
Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP
Fotbalistul din Superligă, în contact direct cu Arsenal. Totul este confirmat: ”M-au sunat!”

Fotbalistul din Superligă, în contact direct cu Arsenal. Totul este confirmat: ”M-au sunat!”
S-au tras la sorţi grupele Cupei României 2024/2025! Dueluri tari pentru FCSB! Programul complet S-au tras la sorţi grupele Cupei României 2024/2025! Dueluri tari pentru FCSB! Programul complet
Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur la China Open

Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur la China Open

Tudor Băluţă, dorit de o formaţie ce s-a salvat cu emoţii de la retrogradare

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 13 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21590055/1/baluta.jpg

Dinamo a învins-o pe UTA Arad, scor 2-0, duminică seară. În urma acestui succes, "câinii" au scăpat de retrogradarea directă şi o vor întâlni pe Csikszereda la baraj.

Oficialii nu concep să se mai ajungă în această situaţie şi pregătesc cu atenţie perioada de transferuri. Se anunţă întăriri importante la trupa lui Kopic.

Tudor Băluţă (25 de ani) este una din ţintele ”câinilor”, conform celor de la playsport.ro. Mijlocaşului îi expieră contractul cu Farul în această vară şi poate semna cu alt club.

Sursa mai sus citată scrie că cei de la Dinamo îi oferă lui Băluţă un salariu foarte mare pentru Superliga: 16.000 de euro.

Mijlocaşul are echipe importante în CV: Brighton, ADO Den Haag şi Dinamo Kiev, însă nu a reuşit să se impună în străinătate, unde a bifat doar 8 partide oficiale.

"Nu îmi iau doi gunoieri". Dănuţ Lupu, mesaj pentru oficialii de la Dinamo

 

"Eu sper că conducătorii pe care îi are, la ora actuală, Dinamo, să înţeleagă totuşi că eu dacă vreau să îmi fac o casă nu îmi iau doi gunoieri. Îmi iau zidari, ingineri. Să înţeleagă şi ei că la fotbal trebuie să aducă nişte oameni care au jucat fotbal şi se pricep.

Eu cred că sunt destui jucători care au jucat la Dinamo şi care ar putea să ajute această echipă. Ei au o făcut o declaraţie la un moment dat, când au preluat Dinamo. Au spus că fostele glorii nu au ce să caute în proiectul lor, dar ei trebuie să înţeleagă că fără fostele glorii le va fi foarte greu", a declarat Dănuţ Lupu la Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele