Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Turcii au făcut anunţul! Motivul incredibil pentru care transferul lui Deian Sorescu a fost amânat

Stranieri Publicat de Vlad Militaru pe 17 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21463982/1/sorescu-rps7074-696x522.jpg

Deian Sorescu s-a temut că îşi va pierde locul în naţionala României chiar înainte de Campionatul European, deoarece nu avea un loc de titular asigurat la Rakow.

Fotbalistul român ar fi trebuit să ajungă la Gaziantep încă de miercuri dimineaţă, unde urma ca în aceeaşi zi să treacă vizita medicală şi să semneze contractul valabil până pe 30 iunie.

Avionul nu a putut decola din cauza vremii

Potrivit site-ului local Gazispor, vremea nefavorabilă a întârziat mutarea sa. Ceaţa densă de deasupra aeroportului din Gaziantep a împiedicat decolarea avionului cu care Sorescu avea să zboare dinspre Instanbul.

Deian este aşteptat să ajună miercuri seară, urmând ca transferul să se oficializeze cel târziu joi.

Deian Sorescu va încasa 150.000 de euro în cele cinci luni la Gaziantep

"Tricolorul" va fi împrumutat pana la finalul sezonului (cu opţiunea de a fi cumpărat definitv contra sumei de  700.000 de euro) şi va primi 150.000 de euro în perioada pe care o va petrece în Turcia.

Sorescu are 14 selecţii în naţionala României şi o cotă de 1,2 milioane de euro, potrivit celor de la Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele