Ultima oră
MotoGP revine în Ungaria după 33 de ani MotoGP revine în Ungaria după 33 de ani
Akanji l-a confundat pe Bernando Silva cu un arbitru asistent din cauza echipamentului special pentru trupa Oasis Akanji l-a confundat pe Bernando Silva cu un arbitru asistent din cauza echipamentului special pentru trupa Oasis
Costel Pantilimon a câştigat la TAS! Suma pe care o va încasa fostul portar Costel Pantilimon a câştigat la TAS! Suma pe care o va încasa fostul portar
Fotbalistul le-a închis uşa în nas granzilor din Superligă şi are un singur gând: ”Ar trebui să fie momentul nostru!”

Fotbalistul le-a închis uşa în nas granzilor din Superligă şi are un singur gând: ”Ar trebui să fie momentul nostru!”
VIDEO | FC Bihor - Steaua, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în Liga 2 VIDEO | FC Bihor - Steaua, astăzi, de la ora 17:00, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în Liga 2
Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis cu succes: ”Sunt în salon, însă am dureri foarte mari”

Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis cu succes: ”Sunt în salon, însă am dureri foarte mari”

„U” Cluj pregăteşte o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul de naţională care marchează pe bandă rulantă e la un pas să semneze cu liderul Superligii

U Cluj Publicat ieri, 13:16
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21736979/1/rapid-bucuresti-universitatea-cluj-superliga-superbet-16-09-2024.jpg

 

 

După ce a reuşit să obţină serviciile lui Răzvan Oaidă, fostul fotbalist de la Rapid, „U” Cluj este aproape să dea o nouă lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor.

Având în vedere startul excelent de campionat, liderul la zi din Superliga caută să se întărească cât mai puternic pentru a spera la titlu.

Conformm Prosport, ardelenii vor sa aducă un atacant care a marcat pe bandă rulantă în trecut. Este vorba despre Artur Miranyan, fotbalist rămas liber de contract după despărţirea de Noah.

Acesta ar urma să sosească la Cluj Napoca zilele următoare pentru a semna contractul cu „Şepcile Roşii”.

Vârful a fost crescut în academia lui Şahtior Doneţk, iar apoi a debutat la echipa mare a celor de la Vardar Skopje. 

După experienţa în Macedonia, Artur Miranyan a jucat doar în Armenia, la echipe precum Pyunik Yerevan, FC Urartu, Alashkert FC şi FC Noah.

Armeanul a marcat nu mai puţin de 23 de goluri în 36 de partide pentru revelaţia din Armenia şi a fost golgheterul sezonului precedent.

Artur a bifat prezenţe atât la echipele naţionale de tineret ale Ucrainei, pentru care a jucat în 14 partide şi a marcat de 13 ori, cât şi pentru naţionala mare a Armeniei, al cărei tricou l-a îmbrăcat de 8 ori.

  • 400.000 de euro este cota tde piaţă a lui Artur Miranyan, potrivit site-ului de specialitate Transfermark.com
mail-share icon Email
viewscnt

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele