Ultima oră
Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare
Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate” Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate”
Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine” Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine”
Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată
Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat” Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat”
Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!” Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!”

UBT Cluj a câştigat categoric restanţa cu SCM Timişoara, din Liga Naţională de Baschet

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21038154/1/ubt.jpg

Campioana en-titre ”U” Banca Transilvania Cluj a învins în deplasare, formaţia SCM Timişoara, scor 83-59 (42-27), în meci restant din etapa a XX-a a Ligii Naţionale.

Din motive tehnice, meciul nu a fost mai transmis la TV, decât pe pagina YouTube a FRB, iar între cei circa 1.000 de fani care l-au urmărit s-a aflat şi Paula, mama americanului Kasey Shepherd, de la U BT Cluj. Ea a urmărit partida din SUA şi s-a conversat pe chat-ul transmisiei cu fanii campioanei, pe care i-a rugat să îl îmbrăţişeze în locul său.

Principalii marcatori ai partidei au fost Dokovic 14 puncte, pentru gazde, respectiv Jones 21, pentru U BT Cluj.

În urma rezultatului, U BT Cluj adună 19 puncte şi este lider în Top 10, iar SCM Timişoara, cu 13, se alătură formaţiilor de pe locurile 6-8.

Liga Naţională continuă cu etapa a XXI-a, partidele fiind programate între 3-6 martie.

U BT Cluj va relua şi meciurile din EuroCup, în 8 martie având partida cu Frutti Extra Bursaspor, pe teren propriu.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele