Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc

Ucrainienii, liniştiţi după ce i-au văzut pe "tricolori" la treabă. "Adversarul nostru de la Euro încă nu a impresionat"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21618001/1/romania-bulgaria-amical-4-06-2024-3.jpg

România nu a impresionat cu Bulgaria. "Tricolorii" au remizat, scor 0-0, cu selecţionata ţării vecine, rezultat dezamăgitor pentru fanii echipei naţionalei.

Primul adversar al României la EURO este Ucraina, care a smuls un egal, scor 0-0, cu Germania, în amicalul programat luni.

Jurnaliştii ucrainieni au urmărit jocul prestat de naţionala condusă de Edi Iordănescu şi au punctat faptul că România nu a impresionat cu Bulgaria.

"Echipa naţională a României va fi primul adversar al echipei naţionale a Ucrainei la Euro 2024, aşa că a fost interesant să vedem meciul lor amical cu Bulgaria. Adversarul, vorbind în termeni din pugilism, părea a fi un 'sac de box' – din noiembrie 2022, bulgarii au câştigat doar un meci din 13, împotriva Tanzaniei. Se aştepta o victorie uşoară a vecinilor noştri.

Tricolorii au deţinut într-adevăr iniţiativa şi au controlat mingea 60% din timp, fără a permite adversarilor nimic. În prima repriză, gazdele ar fi putut marca de trei ori. În cele din urmă, echipele au plecat la vestiare cu scorul de 0-0. La începutul celei de-a doua reprize, Stanciu a obţinut un penalty, însă Man nu a reuşit să-l transforme în gol.

România nu a mai reuşit să organizeze ceva mai interesant, iar bulgarii au avut chiar şi câteva contraatacuri periculoase. În cele din urmă, fluierul final a consemnat o remiză albă, scor 0-0 – adversarul nostru de la Euro încă nu a impresionat", au scris jurnaliştii de la football24.

 

mail-share icon Email
viewscnt