Ultima oră
MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, atac furibund la adresa unui club din Superliga: „Noi dăm 80.000 să jucăm pe un stadion impecabil şi ei joacă la Vama Veche” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Inter - Torino 3-2. Marcus Thuram a adus victoria cu un ”hattrick” VIDEO | Inter - Torino 3-2. Marcus Thuram a adus victoria cu un ”hattrick”
E gata! Becali e de neoprit şi mai face un transfer după victoria cu PAOK! Anunţul patronului

E gata! Becali e de neoprit şi mai face un transfer după victoria cu PAOK! Anunţul patronului
VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat şi cursa principală de la Motegi. Italianul a redus mult din ecart în clasamentul general VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat şi cursa principală de la Motegi. Italianul a redus mult din ecart în clasamentul general
Tun financiar pe care îl poate da Gigi Becali dacă îl vinde pe Bîrligea! Care este de fapt clauza reală din contractul atacantului Tun financiar pe care îl poate da Gigi Becali dacă îl vinde pe Bîrligea! Care este de fapt clauza reală din contractul atacantului
Anunţul lui Dani Carvajal după ce s-a accidentat grav: ”Revin ca o bestie!”

Anunţul lui Dani Carvajal după ce s-a accidentat grav: ”Revin ca o bestie!”

UEFA va decide marţi în privinţa deznodământului meciului Belgia - Suedia

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 17 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21350200/1/profimedia-0814315301.jpg

UEFA va lua o decizie marţi în privinţa meciului Belgia - Suedia, întrerupt luni seară, la scorul de 1-1, ca urmare a atacului de la Bruxellles, scrie presa belgiană.

Conform protocolului UEFA, meciul va trebui să fie rejucat. Suedia este eliminată şi nu mai are de jucat decât puncte pentru coeficient.

Interesul este mai degrabă de partea Belgiei, având în vedere că belgienii jucau pentru primul loc şi pentru poziţia de cap de serie pentru Euro 2024.

Potrivit lui Fredrik Reinfeldt, preşedintele Federaţiei Suedeze de Fotbal, nu au existat discuţii pe această temă în primele două ore după ce meciul a fost abandonat. "Fotbalul nu este important în aceste circumstanţe", a declarat el.

În cazul în care nu se ajunge la un acord sau dacă circumstanţele nu sunt favorabile revenirii pe teren a doua zi, "Administraţia UEFA va stabili o nouă dată", conform regulamentului UEFA 2023. Refuzul de a juca din nou ar însemna un scor de forfait pentru echipa aflată în spatele cererii.

Deocamdată, suedezii nu doresc să reejoace meciul şi au părăsit teritoriul belgian.

mail-share icon Email
viewscnt