Ultima oră
”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea ”Echipa a luat o pauză de câţiva ani”. Un cunoscut patron din fotbalul românesc şi-a anunţat revenirea
Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves” Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video ”Fatal Fury: City of the Wolves”
Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale Beatriz Haddad Maia a câştigat Korea Open. El al patrulea titlu al carierei sale
Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA Gianni Infantino locuieşte într-un apartament luxos în Elveţia. La ce sumă se ridică chiria plătită de FIFA
VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty VIDEO | Farul - Sepsi 1-0, în direct la Prima Sport 1. Alibec marchează din penalty
Jude Bellingham ar putea fi suspendat Jude Bellingham ar putea fi suspendat

Ultimă oră! A fost făcut anunţul despre transferul lui Cicâldău: ”Eu şi Giovanni!”

Petrolul Ploiești Publicat pe 1 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21719335/1/cica.jpg

Deşi Giovanni Becali a dezvăluit că Cicâldău s-a înţeles cu KVC Westerlo, formaţie ce a terminat pe poziţia a 11-a stagiunea precedentă în Belgia, anunţul oficial al transferului nu a mai apărut.

Turcii au anunţat că transferul a intrat în impas şi că va reveni în Superliga, printr-o modalitate similară cu cea prin care Olimpiu Moruţan a ajuns sezonul trecut la Ankaragucu.

Ulterior, s-a vehiculat că Cicâldău ar urma să ajungă la Universitatea Craiova, dar clubul la care va ajunge mijlocaşul român este Petrolul Ploieşti. Întrebat despre această posibilă mutare, Cristian Fogarassy, membru în Consiliul Director a formaţiei prahovene, a anunţat că informaţia este reală.

Acum, Victor Becali, impresarul fotbalistului, a vorbit despre un eventual transfer la Petrolul Ploieşti.

Victor Becali a precizat că, alături de fratele său Giovanni Becali, se ocupă de mutare şi a menţionat că discuţiile dintre cele două părţi continuă.

”Nu s-a făcut nimic. Nu s-a făcut absolut nimic. Unde s-a făcut, unde? La Petrolul? Nu s-a făcut nimic deocamdată! Da, lucrez la transferul lui. Eu şi Giovanni (n.r. Giovanni Becali)… e aceeaşi poveste”, a spus Victor Becali, la Sport pe Surse.

  • 3 milioane de euro valorează Cicâldău, conform Transfermarkt 
  • până în iulie 2026 mai are mijlocaşul contract cu Galatasaray
  • 32 de meciuri a jucat Cicâldău în sezonul trecut pentru Konyaspor, formaţie la care a fost împrumutat de Galatasaray 
  • 38 de selecţii şi 4 goluri sunt cifrele mijlocaşului pentru echipa naţională
mail-share icon Email
viewscnt