Ultima oră
Emil Săndoi ştie de ce a fost răpus de Dan Petrescu: ”Trebuia să facem asta!”

Emil Săndoi ştie de ce a fost răpus de Dan Petrescu: ”Trebuia să facem asta!”
Dan Petrescu a ieşit la atac după victoria cu Poli Iaşi: ”CFR are zero penalty-uri primite până acum!”

Dan Petrescu a ieşit la atac după victoria cu Poli Iaşi: ”CFR are zero penalty-uri primite până acum!”
Everton – Newcastle 0-0. Remiza nimănui în Premier League Everton – Newcastle 0-0. Remiza nimănui în Premier League
VIDEO | Real Valladolid – Rayo Vallecano 1-2. Andrei Raţiu a contribuit la un gol al învingătorilor VIDEO | Real Valladolid – Rayo Vallecano 1-2. Andrei Raţiu a contribuit la un gol al învingătorilor
MM Stoica a numit reuşita anului în fotbalul românesc: „Ăsta e gol care candidează la premiul Puskas!” | EXCLUSIV MM Stoica a numit reuşita anului în fotbalul românesc: „Ăsta e gol care candidează la premiul Puskas!” | EXCLUSIV
VIDEO | Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Baiaram egalează VIDEO | Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Baiaram egalează

Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”

Stranieri Publicat astăzi, 20:07
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21755775/1/profimedia-0910808554.jpg

Andrei Raţiu este unul dintre cei mai în formă români ai momentul şi a avut multe prestaţii solide în acest sezon. 

Andrei Raţiu a fost lăudat de antrenorul lui Leganes, după partida cu Rayo Vallecano, încheiată 1-1.

Borja Jimenez a vorbit la superlativ despre Andrei Raţiu, pe care l-a numit „unul dintre cei mai buni fundaşi laterali din La Liga”.

Antrenorul lui Leganes a fost întrebat despre motivul din spatele modificării poziţiei lui Adria Altimira, utilizat pe postul de extremă stânga, el fiind la bază tot apărător lateral pe flancul drept.

Jimenez a explicat că a luat acestă decizie din punct de vedere tactic, pentru a-l putea opri pe Raţiu şi ale sale urcări periculoase în treimea adversă.

În presă au fost vehiculate mai multe echipe din La Liga care ar dori să îşi asigure serviciile jucătorului nostru. 

Printre ele este şi cel al echipei Villarreal. Presa din Spania a scris despre posibilitatea ca fundaşul să ajungă la Submarinul Galben. 

”Villarreal nu l-a uitat pe Andrei Raţiu. Villarreal  îl urmăreşte pe fundaşul dreapta al lui Rayo Vallecano, o posibilă soluţie pentru lipsa opţiunilor pe acea poziţie. Raţiu este «o dorinţă veche» a lui Marcelino. Raţiu, care s-a remarcat la EURO 2024 cu România, a atras atenţia cluburilor din Anglia şi Italia, datorită prestaţiilor sale solide.

S-a format la Castellon, iar Villarreal deţine încă 50% din drepturile sale, lucruri care pot facilita negocierea. Această situaţie îi permite „Submarinului Galben’” să fie într-o poziţie privilegiată, dacă vor decide să meargă înainte cu transferul jucătorului, chiar dacă Raţiu mai are contract cu Rayo până în 2028.

În ultima vreme, fundaşul şi-a cimentat locul în echipa de start, i-a luat locul lui Ivan Balliu, şi a contribuit foarte mult la echipă, marcând inclusiv împotriva lui Atletico Madrid.

Conducerea lui Villarreal l-a luat în considerare pe Raţiu nu doar ca un transfer imediat, dar şi ca o investiţie de viitor care poate aduce clubului profit în eventualitatea unui transfer ulterior. Ultimele lui prestaţii şi situaţia sa contractuală îl fac o ţintă atractivă pentru clubul din Castellon”,  au scris de la Fichajes.

Raţiu, comparat de Marca cu Zinedine Zidane

Fundaşul lateral a avut o nouă prestaţie excelentă pentru Rayo Vallecano, unde a bifat al şaselea meci ca titular din acest sezon. Pe lângă jocul solid din defensivă „tricolorul” a oferit un moment de magie în careul advers.

Jurnaliştii de la Marca au fost entuziasmaţi de driblingul reuşit de jucătorul român şi au comparat procedeul făcut de Raţiu cu cel pe care îl utiliza destul de des Zinedine Zidane.

„Raţiu s-a deghizat în Zidane, a trecut de doi adversari, a făcut o piruetă în stilul lui Zidane, însă şutul său din careu a fost blocat de un adversar”, a scris Marca.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele