Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Ultimă oră! Fostul mijlocaş al lui Real Madrid este noul antrenor al lui Dortmund. Surpriză mare!

Borussia Dortmund Publicat pe 14 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/21630125/2/profimedia-0592084381-1.jpg

Fundaşul Mats Hummels a părăsit Borussia Dortmund după 13 ani şi 508 meciuri jucate în două perioade petrecute la clubul german.

Fostul mijlocaş Nuri Şahin a fost numit, vineri, în funcţia de antrenor al echipei Borussia Dortmund.

Fostul secund al lui Edin Terzic, care şi-a anunţat joi plecarea de la club, a semnat până în 2027.

Şahin, care a jucat în total unsprezece ani la BVB (274 de meciuri, 26 de goluri şi 49 de pase decisive), era din ianuarie secundul lui Terzic.

"Nuri Şahin a ajutat echipa să ajungă în finala Ligii Campionilor în sezonul trecut (pierdută cu 0-2 în faţa lui Real Madrid)", a declarat Sebastian Kehl, directorul sportiv al clubului.

"În calitate de fost jucător şi antrenor secund, el ştie exact cum funcţionează BVB şi cum să construiască succesul. Datorită autorităţii şi expertizei sale naturale, are o relaţie foarte bună cu echipa şi ştie la ce va trebui să lucrăm împreună”, a mai spus el.

Un preferat al suporterilor, Şahin a câştigat Bundesliga în 2011 şi Cupa Germaniei în 2017 şi a jucat un rol cheie în parcursul memorabil al Borussiei Dortmund până în finala Ligii Campionilor în 2012-2013, unde a pierdut cu 1-2 în faţa lui Bayern Munchen.

mail-share icon Email
viewscnt