Ultima oră
MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!

MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!
Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV
Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP
Fotbalistul din Superligă, în contact direct cu Arsenal. Totul este confirmat: ”M-au sunat!”

Fotbalistul din Superligă, în contact direct cu Arsenal. Totul este confirmat: ”M-au sunat!”
S-au tras la sorţi grupele Cupei României 2024/2025! Dueluri tari pentru FCSB! Programul complet S-au tras la sorţi grupele Cupei României 2024/2025! Dueluri tari pentru FCSB! Programul complet
Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur la China Open

Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur la China Open

Ultimă oră! O altă superputere din Spania îl aşteaptă pe Andrei Raţiu! Marca a făcut anunţul: ”Transfer de lux!”

Stranieri Publicat astăzi, 12:09
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21744575/2/profimedia-0911065022.jpg

Andrei Raţiu se află într-o formă de zile mari la echipa de club. După ce în etapa trecută a marcat în poarta Osasunei, duminică a livrat o pasă de gol pentru unica reuşită a echipei sale în remiza cu Atletico Madrid, scor 1-1.

Andrei Raţiu a fost notat de platforma SofaScore cu nota 7, iar Marca a evidenţiat prestaţia solidă a internaţionului român. 

Spaniolii au spus despre fundaşul nostru că se află într-o formă extraordinară, devenind una dintre piesele de bază ale lui Rayo Vallecano.

Recent, jurnaliştii din Spania au decis să îi dedice un articol întreg jucătorului nostru. Ibericii susţin că Raţiu a intrat sub radarul lui Atletico Madrid, iar suma de transfer pe care ar vrea să o primească Rayo Vallecano este de 10 milioane de euro. 

Recent, tot cei de la Marca au scris şi despre interesul pentru Raţiu al unei alte echipe puternice din Spania. 

Villareal este clubul menţionat de spanioli. Transferul i-ar costa mai puţin pe iberici, deoarece ”Submarinul Galben” încă deţine 50 la sută din drepturile federele ale jucătorului. 

”Villarreal l-a crescut pe Raţiu, iar în prezent încă deţine 50% din drepturi. Este o situaţie de win-win pentru ei, întrucât pot împărţi suma pe care ar obţine-o Rayo Vallecano de pe urma transferului sau ar putea să plătească mai puţin dacă ar vrea să-l aducă.

Marcelino deja îi are în lot pe Kiko Femenia şi Juan Foyth, iar transferul lui Raţiu ar fi o întărire de lux, întrucât este un fotbalist care merită apreciat, în toate sensurile”, au scris cei de la Marca.

mail-share icon Email
viewscnt

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele