Ultima oră
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open
Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show! Duelurile de astăzi din Superliga vor fi analizate de experţii Prima Sport în studio-ul Fotbal Show!
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat

Ultimele informaţii despre accidentarea lui Vladimir Screciu

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 11 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21520249/1/fc-botosani-universitatea-craiova-superliga-superbet-18-02-2024.jpg

Vladimir Screciu s-a accidentat în partida dintre FCU Craiova şi Universitatea Craiova şi a fost nevoit să iasă de pe teren, în a doua repriză.

Fotbalistul este titular incontestabil la Universitatea Craiova şi un jucător important pentru naţionala României, astfel că şi Edi Iordănescu este interesat de situaţia acestuia.

Selecţionerul este la curent cu starea lui Screciu, care nu poate pune piciorul în pământ, conform iamsport.ro. De asemenea, în cursul zilei de astăzi, fotbalistul va efectua un RMN, care va determina cât de gravă este accidentarea şi cât timp va lipsi mijlocaşul de pe teren.

Vladimir Screciu este cotat la 2,2 milioane de euro pe Transfermarkt şi a strâns până acum patru selecţii la naţionala României.

mail-share icon Email
viewscnt