Ultima oră
LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00. Echipele de start LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00. Echipele de start
Echipa din Superliga ce e pe punctul să rămână fără investitori. ”Suntem în discuţii să închidem protocolul” Echipa din Superliga ce e pe punctul să rămână fără investitori. ”Suntem în discuţii să închidem protocolul”
Palmer a auzit de transferul lui Dawa în Premier League şi a vorbit: ”La 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt!”

Palmer a auzit de transferul lui Dawa în Premier League şi a vorbit: ”La 28 de ani ar aduce acea experienţă prin care să-i ducă la un nivel mai înalt!”
Lotul României pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, programat între 25-27 octombrie, la Cluj-Napoca Lotul României pentru meciurile de la Trofeul Carpaţi, programat între 25-27 octombrie, la Cluj-Napoca
”Avertisment sever” pentru un cuplu spaniol reţinut în Singapore, unde se afla în luna de miere, după ce a protestat la adresa lui Peter Lim, proprietarul clubului Valencia ”Avertisment sever” pentru un cuplu spaniol reţinut în Singapore, unde se afla în luna de miere, după ce a protestat la adresa lui Peter Lim, proprietarul clubului Valencia
Motivul pentru care Ciprian Tătăruşanu nu a revenit la FCSB: ”S-ar fi aşteptat să nu iau niciun gol!”

Motivul pentru care Ciprian Tătăruşanu nu a revenit la FCSB: ”S-ar fi aşteptat să nu iau niciun gol!”

Ultimele informaţii despre scandalul în care este implicat Mbappe! Justiţia suedeză confirmă deschiderea unei anchete pentru viol la Stockholm

Staruri din fotbal Publicat astăzi, 15:05
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38211/21774501/1/mbappe-tw.jpg

 

 

Numele lui Kylian Mbappé nu a fost menţionat, dar justiţia suedeză a confirmat deschiderea unei anchete într-un caz pentru „viol”, relatează AFP.

„În urma relatărilor din mass-media cu privire la un presupus viol în Stockholm, procurorul general poate confirma că o plângere pentru viol a fost primită de poliţie”, se arată în text.

„Potrivit raportului, incidentul a avut loc la 10 octombrie 2024 într-un hotel din centrul Stockholmului. Ancheta preliminară este condusă de procurorul general Marina Chirakova. Procurorul nu este disponibil pentru mass-media şi nu poate furniza informaţii suplimentare în acest moment. Atunci când vor fi disponibile informaţii suplimentare, va fi trimis un nou comunicat de presă”, se menţionează în comunicat.

Declaraţia vine după ce cotidianul suedez Expressen a dezvăluit luni că jucătorul francez era un „suspect rezonabil” într-o anchetă deschisă de poliţia suedeză pentru „viol şi agresiune sexuală” după ce a vizitat Stockholm săptămâna trecută.

Starul fotbalului francez a denunţat imediat acest lucru ca fiind „fake news”.

mail-share icon Email
viewscnt