Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Un copil de 11 ani a fost înjunghiat mortal pe un teren de fotbal. Trei zile de doliu la Mocejón

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 18 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21705811/1/spa.jpg

Un băiat în vârstă de 11 ani a murit după ce a fost atacat cu un cuţit pe un teren de fotbal din Mocejón (Toledo), informează presa spaniolă.

Garda Civilă investighează atacul, care a avut loc duminică la centrul sportiv Ángel Tardío. Municipalitatea din Mocejón a declarat trei zile de doliu în urma decesului.

Victima juca fotbal cu alţi copii când, în jurul orei locale 9.45, o persoană cu faţa ascunsă a încercat să atace un grup de persoane cu un cuţit. Băiatul a fost lovit. Când au sosit serviciile de urgenţă, copilul era deja în stop cardiac. Salvatorii au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

Autorul a reuşit să fugă cu un vehicul. Potrivit poliţiei, acesta are vârsta de 16 sau 17 ani. Garda Civilă a lansat o operaţiune cu mai multe patrule pentru a-l captura.

 

mail-share icon Email
viewscnt