Ultima oră
Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1. Pospielov egalează! VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-1, în direct la Prima Sport 1. Pospielov egalează!
”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu

”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu
VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate” VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate”
VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga VIDEO | ”S-a ridicat nivelul”. Emil Săndoi, impresionat de ce a găsit în Superliga
Portarul lui Napoli va fi indisponibil timp de o lună Portarul lui Napoli va fi indisponibil timp de o lună

Un finanţator le promite jucătorilor prime importante! "Toată lumea îşi doreşte play-off-ul"

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 21 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21499619/1/fc-universitatea-cluj-afc-hermannstadt-superliga-superbet-20-01-2024.jpg

Bătălia la play-off, din acest sezon, este cu adevărat crâncenă. 

Petrolul (locul 6) este urmată de trei echipe aflate la egalitate de puncte: Hermannstadt, U Cluj şi UTA, toate având 34 de puncte!

În cursă a mai rămas cu şanse Sepsi (33 de puncte), dar şi Oţelul Galaţi (31 de puncte) şi FCU Craiova (30 de puncte).

Hermannstadt a strâns doar două puncte în ultimele 3 etape şi a marcat un singur gol. Totuşi, jucătorii sunt motivaţi cu sume importante înaintea ultimelor patru etape. Claudiu Rotar este finanţatorul sibienilor şi a dezvăluit că există şi prime extra, pe lângă cele de bază pentru accederea în play-off.

”Păi, la fiecare jucător în parte, între 5 şi 15 mii de euro, depinde de cât joacă, şi după mai au prime de la noi extra, separat, pentru aceste patru etape care au mai rămas. Deci toată lumea îşi doreşte play-off-ul. 

Noi o să ne jucăm neapărat şansele corect cu orice echipă. Normal că ne dorim mai mult, dar suntem o echipă mică şi încercăm să facem lucruri mari”, a spus Claudiu Rotar, pentru PRO TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele