Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Un fost câştigător al Balonului de Aur nu l-a inclus pe Leo Messi în cea mai bună echipa din istoria fotbalului

Fotbal Internațional Publicat de Vlad Militaru pe 6 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21484754/1/profimedia-0785348507.jpg

Deşi a fost coleg cu Cristiano Ronaldo la Real Madrid, brazilianul Kaka se declara fan Messi în urmă cu 4 ani: "Ronaldo e senzaţional, dar Messi e un geniu, un talent pur"

Kaka nu l-a inclus pe Messi în cea mai bună echipă din istoria fotbalului

Leo Messi, deţinătorul celor mai multe "Baloane de aur" din istoria fotbalului (8) şi proaspăt câştigător al Cupei Mondiale, nu a fost inclus de brazilianul Kaka în cel mai bun 11 din istoria fotbalului.

Câştigătorul "Balonului de aur" din 2007 a avut de ales doar între foşti colegi şi adversari, iar Kaka l-a preferat pe fostul său coleg, Cristiano Ronaldo.

Echipa lui Kaka:

  • (4-3-3): Dida – Cafu, Nesta, Maldini, Roberto Carlos – Iniesta, Pirlo, Zidane – Ronaldinho, Ronaldo, Cristiano Ronaldo

Messi, doar pe locul 3 în topul celor mai buni fotbalişti din istorie alcătuit de inteligenţa artificială

Publicaţia britanică The Mirror i-a solicitat robotului ChatGPT să alcătuiască Top 10 cei mai buni fotbalişti din istorie, iar Leo Messi a fost clasat surprinzător pe poziţia a treia, după Maradona şi Pele.

Totuşi, superstarul argentinian a fost peste Cristiano Ronaldo şi alte legende din toate timpurile, precum Johan Cruyff, Alfredo Di Stefano, Franz Beckenbauer, Zinedine Zidane, George Best şi Ferenc Puskas.

 

mail-share icon Email
viewscnt