Ultima oră
PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia PAOK a învins-o pe Volos! Echipa pregătită de Răzvan Lucescu este pe primul loc în Grecia
Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român Prestaţie de zile mari pentru Horaţiu Moldovan la al doilea meci pentru Sassuolo! Ce notă a primit portarul român
Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor Gloria Bistriţa, a doua înfrângere în Liga Campionilor
Francesco Bagnaia a câştigat sprintul în Emilia-Romagna Francesco Bagnaia a câştigat sprintul în Emilia-Romagna
Prima reacţie din partea celor de la FC Argeş după demiterea lui Nicolae Dică: „Nu sunt nici fanul lui numărul 10, nu am vrut să vină” Prima reacţie din partea celor de la FC Argeş după demiterea lui Nicolae Dică: „Nu sunt nici fanul lui numărul 10, nu am vrut să vină”
Lando Norris, pole position în Singapore Lando Norris, pole position în Singapore

Un fost jucător a lui Real Madrid acuză Barcelona. ”Aceasta este mafie şi trebuie pedepsită”

Barcelona Publicat de Ovidiu Neacşu pe 16 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20820005/1/profimedia-0713920266.jpg

Van der Vaart (39 de ani) acuză Barcelona pentru că pune presiune pe compatriotul său Frenkie de Jong să părăsească clubul, pentru a-l putea aduce pe Bernardo Silva.

Fostul mare jucător al rivalei catalanilor, Real Madrid, este deranjat de presiunile care se fac asupra lui Frenkie de Jong pentru a pleca în această vară de la Barcelona.

”Nu poţi trata oamenii aşa. Frenkie câştigă prea mult? Când semnezi un contract îl duci la bun sfârşit sau, dacă pleci la un moment dat, o faci în condiţii ok, dar nu aşa. Aceasta este mafie şi trebuie pedepsită", a spus Van der Vaart într-o intervenţie la postul TV Ziggo Sport.

Este bine cunoscut faptul că şefii grupării catalane i-au oferit două variante mijlocaşului olandez. Acesta trebuie să îşi micşoreze salariul pentru a rămâne sau în caz contrar va fi vândut pentru a putea fi adus Bernardo Silva de la Manchester City. Frenkie de Jong ar putea ajunge la Manchester United sau la Chelsea, în schimbul a 80 de milioane de euro.

Poate Barcelona să îl aducă pe Bernardo Silva dacă nu va pleca de Jong

Xavi şi-l doreşte foarte mult pe mijlocaşul portughez, dar fără ca Barcelona să vândă vreun jucător, sunt şanse mici ca mutarea să se realizeze. Mundo Deportivo anunţă că Depay este foarte aproape de un transfer la Juventus, în timp ce Chelsea negociază cu Barcelona pentru a-l aduce pe Aubmeyang.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele