Ultima oră
Corona Braşov, calificare dramatică în turul III al Ligii Campionilor, la volei, după un meci de 155 minute Corona Braşov, calificare dramatică în turul III al Ligii Campionilor, la volei, după un meci de 155 minute
CSM Constanţa – Ystads IF, scor 29-29, în grupa D a European League CSM Constanţa – Ystads IF, scor 29-29, în grupa D a European League
CSO Voluntari, debut cu victorie în noul sezon al European North Basketball League CSO Voluntari, debut cu victorie în noul sezon al European North Basketball League
VK Novi Belgrad – Steaua Bucureşti, scor 11-7, la debutul în grupa A a Ligii Campionilor, la polo VK Novi Belgrad – Steaua Bucureşti, scor 11-7, la debutul în grupa A a Ligii Campionilor, la polo
Foştii selecţioneri ai naţionalei, luaţi la rost! „Dacă Mircea Lucescu face asta, nu e o palmă pentru cei de dinainte?!” | EXCLUSIV VIDEO Foştii selecţioneri ai naţionalei, luaţi la rost! „Dacă Mircea Lucescu face asta, nu e o palmă pentru cei de dinainte?!” | EXCLUSIV VIDEO
Academia de fotbal a Barcelonei din Bucureşti a fost inaugurată! Joan Laporta a fost prezent Academia de fotbal a Barcelonei din Bucureşti a fost inaugurată! Joan Laporta a fost prezent

Un fost preşedinte de la Rapid a răbufnit şi distruge actuala conducere a echipei: ”Eu am reconstruit de două ori echipa. Nu vorbesc din auzite. Îşi bate joc de banii lui Şucu!”

Rapid Publicat ieri, 23:35
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21759438/1/rapid-bucuresti-otelul-galati-superliga-superbet-28-09-2024-2.jpg

FC Botoşani a învins duminică, pe teren propriu, scor 2-0, gruparea bucureşteană Rapid, într-un meci din etapa a 12-a a Superligii.

Rapid a avut prima mare ocazie a partidei de la Botoşani, în minutul 25, când Friday Adams a respins din faţa porţii goale şutul lui Petrila. Portarul debutant al gazdelor, grecul Anestis a scos şutul lui Jambor, iar în minutul 45+1 Hromada a trimis în bara transversală. După pauză, gazdele au fost mai periculoase şi Chică-Roşă a şutat pe lângă poartă în minutul 49, pentru ca în minutul 52 acelaşi jucător să deschidă scorul, din şase metri, la şutul deviat al lui Francisco Junior. 

Rapid a ratat în minutul 88 la şutul lui Săpunaru, dar gazdele au reuşit să îşi mărească avantajul un minut mai târziu. Doi dintre jucătorii bucureşteni s-au ciocnit involuntar la centrul terenului, moldovenii au recuperat şi Aldair Ferreira a înscris cu un şut din careu, stabilind scorul final, 2-0 pentru FC Botoşani. 

Moldovenii au părăsit ultimul loc al clasamentului, fiind acum pe 15, cu 11 puncte. Rapid e pe locul 12, cu 13 puncte.

Rapid pare că nu se regăseşte sub comanda lui Marius Şumudică, dar un fost conducător de la echipă crede că alta este vina.

Fostul preşedinte la Rapid, Grigore Sichitiu, a avut cuvinte dure la adresa conducerii actuale de la club. El consideră că transferurile nu au fost efectuate corect pentru a construi o echipă puternică. 

”Eu am reconstruit de două ori echipa. Nu vorbesc din auzite. Îşi bate joc de banii lui Şucu!”

”Eu am reconstruit de două ori Rapidul, deci nu vorbesc din auzite! În primul rând, este greşeala celor care au adus aceşti jucători! Au adus 5-6 jucători de acelaşi profil. Când reconstruieşti o echipă, trebuie să ştii modul în care îţi funcţionează grupul!

Dacă şeful scouting-ului de la Rapid a adus jucătorii ăştia, atunci habar n-are, n-a construit în viaţa lui nicio echipă. Îşi bate joc de banii lui Şucu. Nu se poate să insişti cu jucători de acelaşi profil, aici mă refer la cei de la mijlocul terenului!

Burmaz a dispărut din joc pentru că nu mai are mingi, nu mai e jucat. Nici pe Ronaldo dacă îl aduci n-are ce să facă! Dacă au ajuns Petrila şi cu Pop să fie cei mai activi doar când o iau ei la fugă, pe acţiuni individuale, nu când îi eliberează şi îi pun în evidenţă mijlocaşii”, a declarat Sichitiu, la gsp.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele