Ultima oră
Raul Florucz, decizie finală după ce a aflat că Mircea Lucescu doreşte să îl convoace Raul Florucz, decizie finală după ce a aflat că Mircea Lucescu doreşte să îl convoace
Mircea Lucescu, mesaj imperativ pentru cluburile din România! "Această echipă naţională ar trebui să dea un exemplu" Mircea Lucescu, mesaj imperativ pentru cluburile din România! "Această echipă naţională ar trebui să dea un exemplu"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a făcut anunţul momentului! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu NEWS ALERT | Neluţu Varga a făcut anunţul momentului! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu
Victorie uriaşă obţinută de naţionala U21 a României Victorie uriaşă obţinută de naţionala U21 a României
Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous
Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro

Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa astăzi, 16:35
mail-share icon Email

Situaţie interesantă la naţionala Germaniei. Un portar a refuzat convocarea, informaţie confirmată şi de selecţionerul Germaniei, Julian Nagelsmann.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21762624/1/profimedia-0858308473.jpg

Germania o va întâlni pe Bosnia&Herţegovina, astăzi, de la ora 21:45. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. De asemenea, reprezentativa pregătită de Julian Nagelsmann va mai disputa o partidă, cu Olanda, peste trei zile.

Înaintea acţiunii din această lună, Julian Nagelsmann l-a convocat pe Bernd Leno, dar portarul lui Fulham a refuzat să se prezinte la lot. Se pare că Leno a luat decizia după ce selecţionerul Germaniei i-a comunciat că el va fi a treia opţiune de portar, după Alexander Nubel şi Oliver Baumann.

Vestea nu i-a picat deloc bine lui Leno, care a aşteptat ani buni pentru a deveni numărul 1 în poarta naţionalei Germaniei. Leno a considerat că acum era şansa lui, având în vedere că Manuel Neuer s-a retras de la naţională, iar Marc-Andre ter Stegen a suferit o accidentare gravă.

Informaţia cu privire la refuzul lui Bernd Leno de a da cursul convocării a fost confirmată de Julian Nagelsmann, însă fără a da foarte multe detalii.

"I-am prezentat o perspectivă foarte interesantă, care nu era neapărat una pe termen scurt, ci mai degrabă pe termen mediu. Dar nu a fost mulţumit de ea, aşa că a decis să nu vină. Până la urmă, fiecare persoană decide singură ce vrea să facă şi cum vrea să facă. Nu o să îi închid uşa la echipa naţională. Dacă el va juca extraordinar şi ceilalţi nu, uşa se poate deschide din nou. Nu mai are 25 de ani, are o anumită maturitate”, a a declarat selecţionerul Germaniei.

În vârstă de 32 de ani, Bernd Leno a bifat 9 selecţii la naţionala Germaniei, întrei 2016 şi 2021. De-a lungul carierei, portarul a evoluat la Stuttgart II, Bayer Leverkusen, Arsenal, iar din 2022 este legitimat la Fulham.

După decizia luată de Leno, Julian Nagelsmann l-a convocat la naţională pe Janis Blaswich, portar legitimat la Leipzig şi împrumutat la Red Bull Salzburg.

mail-share icon Email
viewscnt