Ultima oră
Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note Meci de tristă amintire pentru Dennis Man. A primit una dintre cele mai mici note
VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-0, la Prima Sport 1. Giuleştenii au lovit transversala VIDEO | FC Botoşani - Rapid 0-0, la Prima Sport 1. Giuleştenii au lovit transversala
VIDEO | CSM Bucureşti - Nykobing 27-26. Prestaţie stelară a Cristinei Neagu VIDEO | CSM Bucureşti - Nykobing 27-26. Prestaţie stelară a Cristinei Neagu
VIDEO | Chelsea - Nottingham Forest 1-1. Remiză eroică a ”pădurarilor” VIDEO | Chelsea - Nottingham Forest 1-1. Remiză eroică a ”pădurarilor”
Horaţiu Moldovan, şanse mari să fie transferat la finalul sezonului Horaţiu Moldovan, şanse mari să fie transferat la finalul sezonului
Bologna – Parma 0-0. Man a fost titular, iar Mihăilă a intrat pe final la ”cruciaţi” Bologna – Parma 0-0. Man a fost titular, iar Mihăilă a intrat pe final la ”cruciaţi”

Un jucător emblematic de la FCSB şi-a anunţat retragerea. ”Cariera mea a fost, fără să mă laud, senzaţională!”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 5 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21337306/1/rus.jpg

Raul Rusescu (35 de ani) s-a despărţit de Concordia Chiajna în vara anului trecut şi a decis să nu accepte o nouă provocare din calitate de jucător. Acesta a dezvăluit că se retrage!

Apogeul carierei sale a fost la FCSB, iar parcursul de senzaţie din stagiunea 2012-2013 de Europa League i-a adus un transfer de răsunet la FC Sevilla, pentru suma de 2.2 milioane de euro.

Din păcate nu a reuşit să se impună la andaluzi şi a trecut pe la: Braga şi Osmanlispor, pentru ca din 2018 să revină la FCSB. Ultima experienţă a fost în Liga 2, la Concordia Chiajna.

”De acum înainte? Vreau să rămân în sport şi vom vedea pe viitor. Cariera mea a fost, fără să mă laud, senzaţională şi sunt foarte fericit. Nu aş schimba nimic dacă mă uit în spate. Dacă aş lua-o de la capăt, tot fotbal aş face, acelaşi drum.

În cariera fiecărui sportiv de performanţă există momente grele, frumoase, dureroase. Important e ce să faci după”,
a fost mesajul emoţionant transmis de Rusescu.

  • 9 selecţii şi 1 gol a bifat Rusescu în echipa naţională a României.
  • Fostul atacant era evaluat de Transfermarkt în iunie 2013 la suma de 4.6 milioane de euro.



 

mail-share icon Email
viewscnt