Ultima oră
Ce meci a făcut Messi! Superstarul, cifre uluitoare în victoria cu Bolivia Ce meci a făcut Messi! Superstarul, cifre uluitoare în victoria cu Bolivia
EXCLUSIV | Trebuia eliminat Andrei Burcă? Faza controversată a fost analizată EXCLUSIV | Trebuia eliminat Andrei Burcă? Faza controversată a fost analizată
Ioan Ovidiu Sabău l-a pus la punct pe Ianis Stoica! "Este imatur" Ioan Ovidiu Sabău l-a pus la punct pe Ianis Stoica! "Este imatur"
VIDEO | Ianis Stoica a pus tunurile pe "U" Cluj! "Nu am fost absolut deloc respectat" VIDEO | Ianis Stoica a pus tunurile pe "U" Cluj! "Nu am fost absolut deloc respectat"
Daniel Pancu visează frumos înainte de EURO 2025! "Obiectivele mele sunt îndrăzneţe şi mari" Daniel Pancu visează frumos înainte de EURO 2025! "Obiectivele mele sunt îndrăzneţe şi mari"
Procurorul cere doi ani şi jumătate de închisoare pentru Ben Yedder, judecat pentru agresiune sexuală Procurorul cere doi ani şi jumătate de închisoare pentru Ben Yedder, judecat pentru agresiune sexuală

Un jucător important de la FCU Craiova nu s-a mai prezentat la antrenamente, după meciul cu Rapid. Reacţia lui Adrian Mititelu

FC U Craiova 1948 Publicat de Daian Cutu pe 17 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/21022111/1/rapid-bucuresti-fc-u-craiova-superliga-superbet-10-02-2023.jpg

Cei de la FCU Craiova au o nouă bătaie de cap, după ce un jucător important a părăsit formaţia olteană după meciul cu Rapid şi nu s-a mai prezentat la antrenamente.

Cei de la ProSport scriu că este vorba despre portarul Robert Popa. Internaţionalul de tineret nu a mai ajuns sub comanda lui Nicolo Napoli, gest care i-ar putea aduce o sancţiune aspră.

Popa a pierdut lupta pentru titularizare cu Gurău, acesta fiind posibil motivul principal pentru care a luat această bizară decizie, ce i-ar putea afecta serios viitorul pe plan sportiv.

”Nu doresc să fac momentan niciun comentariu despre acest subiect. Voi vorbi după partida cu FC Voluntari”, a spus Mititelu, pentru cei de la ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt